Muke po majstorima

I nakon tri mjeseca kuha na podu: Bojana Gregorić Vejzović otkrila da namještanje novog stana ne ide po planu

Glumica se s obitelji preselila u nešto veći stan, o čemu je govorila za Gloriju, no ni sada nakon nekoliko mjeseci od preseljenja nisu sve stvari došle na mjesto, recimo - nedostaje joj kuhinja.

Iako je preseljenje u novi, veći dom uvijek lijepa životna situacija, sami tehnički detalji oko selidbe mogu biti stresni, upravo to je otkrila glumica Bojana Gregorić Vejzović. Njezina se obitelj prije ljeta preselila iz strogog centra Zagreba u nešto veći stan, no čak ni nakon nekoliko mjeseci u novom domu nemaju sve potrebno za svakodnevni život.

"Ovako izgleda kuhinja koju čekate tri mjeseca jer potpisani ugovor s izvođačem niste zatražili povratno, obzirom da ste s njim već surađivali tri puta tijekom godina i kao povjerenje postoji… A korona je izgovor za sve, od dobavljača do najmanjeg čavla… Inače radim rižoto i zapratite me za još budalaština na temu ne vjerujte nikome i ovo mi je škola…", napisala je Bojana uz fotografiju na kojoj se vidi da čuči na kuhinjskim pločicama, dok se iza nje na podu nalazi maleno kuhalo s tavom.

I dok se Bojana našalila na svom Instagramu, a ovu ne baš lijepu crticu nije htjela ostaviti na feedu, nego ju je ‘obilježila‘ u storiju - situacija je to koja je poznata mnogim Zagrepčanima, koji su se zbog potresa bili primorani iseliti.

Čitajte i: Odlazak iz strogog centra! Bojana Gregorić Vejzović otkrila: ‘Srce mi je zatreperilo kad sam predala ključeve‘

Novi dom odmah im se svidio

No, Bojana sa suprugom Enesom i njihovo dvoje djece, ipak iz starog stana nije otišla zbog potresa, nego zbog potrebe za više prostora, a o svemu je progovorila za Gloriju.

Stan u kojem su živjeli u strogom centru grada u Ilici nedaleko Frankopanske ulice, postao im je premali s obzirom na to da su im 15-godišnji sin Raul i četiri godine mlađa kći Zoe spavali u istoj sobi koja je postala pretijesna za njihove potrebe i životni ritam. Novi stan pronašli su nekoliko tramvajskih stanica dalje, a iako nije puno veći u kvadraturi, ima bolji raspored.

"Ovaj stan nam se odmah svidio jer smo u njemu dobili dovoljan broj prostorija i raspored koji će nam nekoliko sljedećih godina biti po mjeri. Dok djeca ne odrastu, a onda ćemo vidjeti", kazala je Bojana za Gloriju.

S potresom nisu imali štete, zato je prodaja starog stana išla glatko, no ipak, u cijelom preseljenju ‘zapelo‘ je s namještanjem novog stana. "Mi se na novi stan još moramo priviknuti, tek smo se uselili i čeka nas još dosta posla. No najstresniji period je iza nas", ispričala je u svibnju Bojana.

Linker
07. travanj 2024 18:09