Što se glazbe tiče, sad je sve u mojim rukama
 Ivan Posavec
Ljubav na selu

Ida Prester otkrila svoju novu strast: 'Ovo je prvi put da je došao sam od sebe i polizao me po licu'

Pjevačica se za vrijeme pandemije povukla s obitelji na seosko imanje gdje svakog dana otkriva čari života okruženog domaćim životinjama, no druženje s jednom vrstom posebno joj se dopalo.

Svestrana glazbenica Ida Prester poznata po svom originalnom modnom izričaju i nepresušnoj energiji u vrijeme globalne pandemije osim brige za dvojicu sinova kao i roditelje koji žive odvojeni u Zagrebu, uspjela je pronaći novi hobi. Jahanje konja otkrila je prije samo desetak dana, otkrila je to na svom Instagram profilu.

Pozirajući uz te plemenite životinje, s jahačkom kapom i čizmama napisala je kako joj je to kaubojsko iskustvo bilo prvi put.

"Ne osjećam noge, ali isplatilo se", rekla je pjevačica uz zahvale.

Da joj se druženje s konjima i jahanje svidjelo svjedoči i najnovija objava, jer se Ida vratila u staje i konjima. "Jahala sam ih, hranila sam ih, ali ovo je prvi put da je sam od sebe došao i polizao me po licu. Primljena sam", napisala je Ida uz selfie koje je snimila uz te plemenite životinje.

Seoska obiteljska idila

Hrvatska glazbenica koja je ljubav pronašla kod srpskog poduzetnika Ivana Peševskog, s kojima ima sinove Roka i Ria, na svojim mrežama rado dijeli zabavne trenutke njihove obitelji. Tako su zatvaranje svih objekata i institucija zbog koronavirusa iskoristili da se iz Beograda, nakratko presele na selo - gdje su svakog dana otkrivali čari ruralnog života.

Od mužnje koza, šetnji proplancima na planini Rudnik, do druženja sa svinjama i kravama, sve je to Ida marljivo bilježila i dijelila na Instagramu. U nedavnom video intervjuu za Gloria.hr otkrila je da je ni globalna pandemija kao ni stotine kilometara ne mogu odvojiti od roditelja koji su sve ovo vrijeme u Zagrebu.

Pročitajte i:

VIDEO INTERVJU | Ida Prester otkriva tko je istraživač u njezinoj obitelji i kakve joj to muke zadaje

Idu Prester zatrpali su upitima o dobroj liniji nakon dvoje djece: 'Nema tu recepta, sretna se rodila'

Ida Prester: 'Nama u obitelji je prilično zeznuta situacija, totalni raspad sistema'

Ida Prester: 'Suprugu sam rekla da želim živjeti s njegovom mamom, ali smo napravili kompromis'

Linker
17. travanj 2024 00:30