MARKO MISCEVIC/CROPIX
I dalje su obitelj

Ida Prester progovorila o jednoj iritantnoj stvari: ‘Već sedam godina ista pjesma pa da potcrtam‘

Glazbenica je u braku od 2013., a iako nikad nije dodala prezime svog supruga, do danas nije uspjela u tome da je neki pravilno potpisuju.

Glazbenica je u braku od 2013., a iako nikad nije dodala prezime svog supruga, do danas nije uspjela u tome da je neki pravilno potpisuju.

Poznata glazbenica i voditeljica progovorila je o situaciji s kojom se gotovo svakodnevno susreće, naime Ida Prester, budući da nije uzela muževo prezime - svako malo ga ‘dobije‘, odnosno svako malo je ‘prekrste‘. Status na Facebooku u kojem je objasnila zašto nije htjela ni uzeti, ni dodati muževo prezime, istog je trena podijelila i na Instagramu.

"Ja sam Ida Prester. Nisam Ida Peševski, ni Ida Prester Peševski. Napominjem to stalno, ali na kraju mi se doda Peševski u skoro svim člancima, onako spontano, logično je. Već sedam godina ista pjesma pa da potcrtam i ovdje. Volim svoje prezime i ne uzima mi se još jedno. Ne volim zato muža manje. Volim ga više jer o tome nikad nismo ni minute raspravljali", objavila je Ida na društvenim mrežama.

S ovom njezinom pričom, poistovijetile su se mnoge pratiteljice. Neke su rekle da imaju istu priču, druge su joj ostavile emotikon srca, a među podijeljenim pričama našla se i jedna u kojoj je suprug molio suprugu da ostavi svoje prezime.

Čitajte i: Nova baza! Ida Prester s obitelji doselila u zagreb: ‘Od Rokovog rođenja imam dogovor s mojim Vanijem‘

Između dva grada

Ida Prester je s Ivanom Peševskim u braku od rujna 2013. vjenčali su se u Beogradu, par je dobio dva sina Roka i Rija. Iako je cijelo vrijeme naglašavala da žive između Beograda i Zagreba, ipak su prošle godine odlučili većinu vremena provesti u hrvatskoj metropoli, Idinom rodnom gradu. Odluku su donijeli početkom 2020. ni ne sluteći da će svijet pogoditi pandemija koronavirusa.

"Još od Rokovog rođenja imam dogovor s mojim Vanijem da će nam se baze izmjenjivati. Šest godina smo proveli u Beogradu, bome sam se naputovala. Sad je došlo vrijeme za Zagreb. Moji klijenti su uglavnom ovdje, sve više prilika mi se otvara, a pripremam i novi projekt s prijateljicom Mijom Kovačić. Pored toga, Vani je pokrenuo firmu u Zagrebu, fokusirao se na nju i puno vremena provodi ovdje. Za oboje je puno praktičnije da smo s djecom tu. Što ne znači da iz Zagreba nećemo često ići za Beograd. Meni je ostatak benda tamo, mužev restoran, djed i baka s muževe strane, hrpa prijatelja, mala sestrična Dea za koju su Roko i Rio jako vezani...", kazala je Prester u razgovoru za Gloria.hr.

Linker
26. travanj 2024 00:41