Getty Images
KRAH NAKON DVIJE GODINE

Ideju braka su doživjeli svatko na svoj način: Poslije zahtjeva za razvod još su dva mjeseca izgledali sretno

Iako su brzo odučlili da stupe u bračne vode, dvije godine bilo im je i više nego dovoljno vremena da shvate kako ipak nisu kompatibilni na mnogim poljima.

Iako su brzo odučlili da stupe u bračne vode, dvije godine bilo im je i više nego dovoljno vremena da shvate kako ipak nisu kompatibilni na mnogim poljima.

Glumac Justin Hartley (42) i njegova supruga Chrishell Stause (38) odlučili su da svatko ide svojim putem.

Za razlog kraha braka navodi se to što je ona htjela djecu, dok Hartley nije bio za taj korak.

People je došao do papira za podnošenje razvoda koji je glumac zatražio 8. srpnja. Iako su već tada odlučili otići svatko svojim putem zvijezda popularne serije 'This Is Us' i lijepa Chrishell pojavili su se zajedno na dodjeli Emmyja u rujnu, a potom i na još jednom događanju u listopadu. I nitko nije imao ni u peti da više nisu u idili.

BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - JUNE 02: (L-R) Chrishell Hartley and Justin Hartley attend the Critics' Choice Real TV Awards at The Beverly Hilton Hotel on June 02, 2019 in Beverly Hills, California. (Photo by Rich Fury/Getty Images)
Getty Images

'Nisu kompatibilni na mnogim poljima. Chrishell je zaista bila spremna skrasiti se i biti doma s djecom. Justin je također želio isto, ali nije planirao da će se to dogoditi tako brzo. U ovom trenutku u karijeri želi istražiti sve opcije koje mu se nude. Zadobio je veliku popularnost zahvaljujući seriji "To smo mi" i ne želi si zatvarati vrata. Chrishell je mislila kako će ubrzo nakon vjenčanja imati djecu, no jednostavno im nije uspjelo', rekao je izvor za People.

Sudbonosno 'da' izgovorili su na ranču u Malibuu 28. listopada 2017.,nakon četiri godine romantične veze. Za Hartleya je to bio drugi brak. Bio je u braku s zvijezdom sapunica Lindsay Korman s kojom ima 15-godišnju kćer Isabellu, a u svoju drugu suprugu se zaljubio na prvi pogled.

Linker
27. travanj 2024 13:20