preporuka

Indira Levak otkrila nam je što čita i sluša te koji film morate obvezno pogledati

Pred nama su vikend i tjedan s jednim slobodnim danom, pravo vrijeme za odličnu knjigu ili fenomenalan film.

Popularna pjevačica radi punom parom. Nakon digitalnog albuma 'Atlantida' objavila je i singl 'Žena od titana', koji je već osvojio publiku. Ulovili smo je na promotivnoj turneji i pitali što čita, gleda i sluša dok putuje na koncerte diljem regije.

Knjiga

image

"Sve što je Alice zaboravila" Liane Moriarty

PRESS

U knjižari sam odabrala nekoliko naslova koje ću pročitati ovog ljeta. Trenutačno me u svoj svijet uvukla knjiga 'Sve što je Alice zaboravila' Liane Moriarty, o ženi koja nakon pada u teretani zaboravlja posljednjih deset godina života. Moram priznati da se sada puno pažljivije krećem u svom gymu!

Glazba

Bit ću iskrena, ovih dana najviše slušam 'Atlantidu', moj drugi samostalni album, koji je izišao prije nekoliko dana. I to zato što sam na turneji i gotovo svakodnevno izvodim pjesme koje sam skupljala četiri godine te ih napokon mogu pjevati uglas s publikom. Album je digitalni i dostupan jednim klikom. Jeste li kliknuli?!

Film

image

Top Gun: Maverick s Tomom Cruiseom

SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PRO

Moje je preporuka 'Top Gun: Maverick'. Toliko uspomena i flashbackova doživite dok gledate taj dinamičan, uzbudljiv, spektakularan film..., soundtrack mladosti u filmu pokrenuo je trnce u tijelu, a scena pilota koji na plaži igraju nogomet goli do pasa jednako je efektna kao i u prvom dijelu. Koja li je tajna mladolikosti Toma Cruisea?! Da su nam barem to otkrili u filmu…

Linker
20. travanj 2024 10:10