Zajedničko putovanje

Influencersko vjenčanje godine: Travel bloger Kristijan Iličić uplovio u bračnu luku s prekrasnom Andreom

Hrvatski putopisac, bloger, avanturist, ali i obožavatelj adrenalina stao je pred oltar sa svojom životnom izabranicom, Andreom Trgovčević. Njihovo vjenčanje dugo se čekalo s obzirom da su ga zbog pandemije odgodili, a na svadbenoj ceremoniji pojavile su se brojne poznate face.

Omiljeni hrvatski travel bloger, Kristijan Iličič izrekao je sudbonosno 'da', svojoj nježnijoj polovici u Zagrebu. Da je njegovo srce već odavno zarobila plavokosa ljepotica, Andrea Trgovčević, već je svima jasno, a dan njihovog vjenčanja mnogi su dugo iščekivali. Svečana svadbena ceremonija održala se u jednoj zagrebačkoj crkvi, a gosti nisu skrivali oduševljenje ovim tematskim vjenčanjem.

Zagrebačka influencerica na svoj najvažniji dan u životu, prepustila je mašti i kreativnosti na volju pa je promijenila čak dvije elegantne vjenčanice. Za crkvenu razmjenu zavjeta mladenka je izabrala dugu elegantnu vjenčanicu do poda sa plaštom od tila, koju je kasnije preodjenula u noćnu varijantu. Od golih ramena, do vitkih noga, ali i velikog simpatičnog pufa, 30-godišnja Andrea je još jednom dokazala da modu ima u malom prstu.

Obje haljine su joj savršeno pristajale, dok se Kristijan odlučio za profinjenu eleganciju i jednostavnost u crnom odijelu te još jednom potvrdio modno pravilo ''manje je više''.

Koliko je naš svjetski putnik bio uzbuđen prije vjenčanja, otkrio je i na društvenim mrežama ispod fotografije na kojoj pozira ispred hotela Esplanade, na kojoj je kratko poručio: ''Vrijeme je'''.

Čitajte i: Nakon propuštene prilike napokon vjenčanje: Naš proslavljeni putopisac dočekao najvažniji dan!

Zasigurno jedan od najemotivnijih trenutaka koji je mnogim uzvanicima ukrao pažnju je Kristijanova reakcija nakon što je ugledao svoju buduću suprugu ispred zagrebačke crkve. Od sreće i oduševljenja jednostavno nije mogao suspregnuti suze, a Andrea mu je odmah potrčala u zagrljaj.

image

Vatromet ispred Etno Parka Zagreb

SCREENSHOT/INSTAGRAM KRISTIJAN ILICIC

Nakon crkvenog obreda gosti su se popraćeni glazbom i sirenama uputili prema imanju gdje se nastavilo svadbeno slavlje prema luksuznom imanju 'Etno Park Zagreb'. Tamo ih je dočekalo još jedno neobično iznenađenje od mladenaca, u njihovom prepoznatljivom putničkom stilu. Na svakom stolu su naznačene kartice s natpisom države koju su posjetili, a uzvanike je dočekao i spektakularan vatromet.

image

Kartice na stolovima

SCREENSHOT/INSTAGRAM KRISTIJAN ILICIC

Zaljubljeni par je za svoje uzvanike pripremio spektakl iz snova, a sudeći po objavama gostiju zabave nije nedostajalo te se slavilo do kasno u noć. Među poznatim facama pojavio se i hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren, influencerica Lidija Lešić, travel blogerica Vanna Bojović, plesačica Gabrijela Pilić, ali i poznati nizozemski bloger poznat pod nazivom Travel Toma.

image

Lidija Lešić bila je jedna od uzvanika

SCREENSHOT/INSTAGRAM KRISTIJAN ILICIC

Podsjetimo, digitalni nomad i putnik svoju je svadbu prije dvije godine morao odgoditi zbog korone. Kako je 2020. otkrio za naš portal, on i Andrea zbog toga su bili duboko razočarani jer su svadbu do detalja isplanirali. I tada su za njihov mjesec ljubavi odabrali svibanj, a posebno su se bili potrudili oko bračnog putovanja koje je trebalo trajati puna tri mjeseca.

S obzirom na svadbeni spektakl koji su priredili, za pretpostaviti je da će budući supružnici, koji su zajedno proputovali preko stotinu zemalja, imati brojne uspomene najvažnijeg dana u životu.

Linker
17. travanj 2024 18:47