Nos ponos

Ingrid o kritici: ‘Ne mogu ni zamisliti kako bi bilo imati savršeni prćasti nosić kroz koji jedva uđe malo zraka‘

Spisateljica je progovorila o drugoj strani života javne osobe, otkrila je kako izloženost negativnim komentarima utječe na nju.

Naša poznata književnica Ingrid Divković iskreno je progovorila o kritici na račun svog izgleda. U objavi na Instagramu priznala je kako je pročitala komentar ispod jednog medijskog članka o sebi. Prepričala je kako je čitateljica dala svoj sud o njoj - koji najblaže rečeno i nije pozitivan. "Da kad god me vidi pita se što muškarci vide u meni, kad sve što ona vidi jest citiram dalje, moj ružni nos koji para oblake i da bi mi bilo najbolje operirati tu moju ružnu nosinu", započela je Ingrid svoju objavu.

"Taj sam komentar iskrena da budem pročitala nekoliko puta. Prvo, dojmio me se gospođin vokabular, drugo, dojmila me se strast kojom je komentar napisan i treće, i meni najbitnije, dojmio me se osjećaj koji je taj komentar izazvao u meni. Jesam li bila tužna, ljuta ili nešto treće?", nastavila je. Spisateljica je zatim progovorila o tome što je takva kritika nepoznate osobe u njoj potaknula.

"Iskreno, bijah oboje, ali najviše od svega bijah sretna jer sam taj tren spoznala snagu je*enog njuha kojeg upravo zahvaljujući svom unutarnjem, ali i očito vanjskom nosu razvih kroz sve ove godine javnog života, života koji je kao po nekom napisanom pravilu serviran svima (jer tako izgleda), a koji je zapravo a priori serviran meni, prije nego svima ostalima. Upravo mi je taj moj nos omogućio da prije mnogih drugih nanjušim sve te male, opasne, maliciozne umove (poput nje)... da ih nanjušim i produžim", iskrena je Divković.

Čitajte i: Ingrid Divković potvrdila vezu s novim partnerom: ‘Sretna sam i u ljubavi, zove se Dario...‘

'Nos' dobro dođe i kod pisanja

Svoju sposobnost razaznavanja različitih 'mirisa' opisala je kao neophodnu u svojoj profesiji spisateljice. "Na kraju krajeva, ja zaista ne mogu ni zamisliti kako bi bilo imati mali, savršeni prćasti nosić kroz koji jedva da uđe malo svježeg zraka, a kamoli more svakojakih životnih mirisa koji su jednom piscu prijeko potrebni. Evo, upravo se sjetih najdraže Julie Roberts čiji je prirodni nos uz njezin zarazni osmijeh, zaštitni znak. A žena toliko zrači da ne može biti ljepša", istaknula je Ingrid.

"Zaključak: Bože, hvala ti na genetici i nesvakidašnjem daru, ja evo već danima boravim i dišem u Osijeku, a zahvaljujući svojoj nesavršenoj nosini kad god to poželim, udišem more ... Jer, MORE mi se. P.S. Ugodan vikend svima. I ne zaboravimo biti oprezni s nosićima. Kako svojim, tako i tuđim", na kraju je napisala Divković.

Linker
19. travanj 2024 08:19