Irski glumac Pierce Brosnan sa suprugom Keely Shay na Visu
 Tom Dubravec / Hanza Media
LJEPOTE VISA

Instagram profil holivudskog glumca posljednjih je dana najbolja reklama za Hrvatsku

Prije dva tjedna stigao je na otok Vis kako bi snimao nastavak hit mjuzikla ‘Mamma Mia: Here We Go Again’. U pauzama od snimanja omiljeni James Bond vrijeme provodi uživajući sa suprugom i ekipom sa seta, a njegove dojmove o našoj zemlji svakodnevno prati više milijuna korisnika na društvenim mrežama.

Svi koji posjete Hrvatsku zadivljeni su njezinom posebnošću i ljepotom, pa ne čudi da očaranost našom zemljom nije zaobišla ni slavnog britanskog glumca Piercea Brosnana. Čim je pristao na otok Vis okupljene je fotoreportere pozdravio širokim osmijehom, a ni u danima koji su uslijedili nije ga napustilo dobro raspoloženje. Štoviše, glumac je Visom naprosto oduševljen, a pitoreskni mu je otočić poslužio i kao savršena romantična kulisa. Tako je jučer na njegovom Instagram profilu osvanula fotografija na kojoj on i supruga uživaju u sutonskoj plovidbi brodićem, dok je samo nekoliko dana ranije objavio video iz hotelske sobe koji prikazuje zvonike tamošnjih crkvi. Na videu se jasno čuje i zvonjava zvona, a tisuće Pierceovih obožavatelja i pratitelja raspitivale su se i divile lokaciji na kojoj se poznati glumac i njegova supruga Keely Shaye Smith nalaze.

Home ward bound with a Croatian Harvest Moon low above our heads and rising...Photo by @dominiccooper

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial) on

...a room with a view ...island of Vis Croatia ...Mamma Mia, here we go again #2...

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial) on

Brosnan i američka tv novinarka, voditeljica i nekadašnji model u braku su više od 16 godina, a njihova ljubav slovi za jednu od najstabilnijih i najsretnijih ljubavi u holivudskom svijetu.

Linker
23. travanj 2024 20:25