Getty Images
REUNION NA POMOLU?

Instagram profil je tu, hoće li uskoro opet biti i Destiny's Child?

Nakon što se prije koji dan pojavio službeni Instagram profil skupine Destiny's Child, fanovi su počeli zazivati ponovno okupljanje ili barem oproštajnu turneju.

Na profilu se objavljuju fotografije kojima se obilježavaju ključni događaji u karijeri trija koji se razišao 2006., ali iduće godine će se obilježiti 20. obljetnica benda. Profil je u kratko vrijeme prikupio više od 32 tisuće pratitelja, a oni su većinom poprilično uzbuđeni oko mogućnosti da se trio ponovno okupi.

Govorkanja o mogućem ponovnom okupljanju potaknula je i činjenica da se Beyonce, Kelly Rowland i Michelle Williams sve češće mogu vidjeti zajedno pa su ih tako fanovi i novinari nedavno "uhvatili" na zajedničkoj večeri. Na pitanje o eventualnom reunionu Kelly Rowland je za E! News izjavila: "Nismo razgovarale o tome, a na večeri na kojoj smo snimljene smo samo uživale u druženju i razgovarale o tome kako je dobro biti žena."

Otkako se bend razišao, Beyonce je postala jedna od najvećih zvijezda na svijetu, a njezini fanovi se ubrajaju među najodanije obožavatelje. Na posljednjoj turneji je zaradila 256 milijuna dolara samo od prodanih ulaznica pa joj novac sigurno nije motivacija da se ponovno udruži s Kelly Rowland i Michelle Williams.

No, ne treba kvariti uzbuđenje. Ionako se do iduće godine i dvadesete obljetnice benda vjerjatno neće znati ništa više o tome kako će se obilježiti ovaj jubilej.

Linker
20. travanj 2024 08:48