stiže beba

Ipak je istina: Kylie Jenner čeka svoje drugo dijete s Travisom Scottom

Već se neko vrijeme šuška da je Kylie Jenner trudna, a sada je sretna vijest napokon i potvrđena iz izvora bliskog paru.

Beauty mogulica Kylie Jenner u blaženom je stanju. 24-godišnjakinja već ima kći Stormi koju je dobila s reperom Travisom Scottom. Par je 2019. godine prekinuo dvogodišnju vezu te su dogovorili skrbništvo, ali u posljednje vrijeme Kylie i Travis se ponovno druže te objavljuju zajedničke fotografije, zbog čega su njihovi pratitelji počeli sumnjati da su se pomirili. Iako je obnovljena veza navodno 'otvorenog tipa', čini se da su ljubav definitivno cvate jer jako blizak izvor za strane je medije potvrdio da je Kylie ponovno trudna s reperom te da će njihova kći Stormi dobiti brata ili sestru.

image
FOTOGRAFIJE: SPLASH/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA SPLASH/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

„Sve je još u vrlo ranoj fazi i par još uvijek ne zna je li riječ o dječaku ili djevojčici, ali presretni su zbog prinove”, rekao je blizak izvor za TMZ.

‘Kao otvorena knjiga‘: Caitlyn Jenner objasnila zašto je bliža s kćeri Kylie no s Kendall

Kylie je posljednjih godina jasno dala do znanja da ne želi da Stormi bude jedino dijete rekavši da je osjećala pritisak da dobije još jedno dijete 2020. godine, ali još nije bila spremna za to. Svoju je prvu trudnoću provela skrivajući se uglavnom na svom imanju, pa će biti zanimljivo vidjeti kako će s fanovima podijeliti detalje druge trudnoće.

Inače, Kylie je cijelo ljeto izazivala glasine o trudnoći, prvo kad je nosila široku odjeću, ali i kada su obožavatelji orlovskih očiju primijetili da njezina narudžba sushija ne uključuje sirovu ribu.

Osvježavajući ljetni trend: Kapljice vode na noktima novi su hit u svijetu manikure, obožava ih i Kylie Jenner

Linker
16. travanj 2024 14:40