Svatko svojim putem

Ipak je kraj! Shakira i Pique oglasili se o svom prekidu: ‘Sa žaljenjem potvrđujemo...‘

Kolumbijska pjevačica ne želi prijeći preko poniženja koje joj je priuštio životni partner s kojim ima dva sina: spetljao se s 20-godišnjom hostesom koja je radila stadionu Camp Nou, a ona ih je uhvatila u krevetu.

Dogodilo se neizbježno, jedan od najmoćnijih celebrity parova, kolumbijska zvijezda Shakira i branič Barcelone, Gerard Pique, više nisu zajedno. Otkako se doznalo kako ga je pop zvijezda nedavno uhvatila u krevetu s drugom i izbacila iz njihovog doma, ovakav rasplet bio je očekivan. O odluci da svatko krene svojim putem, objavili su priopćenje. Ako ništa drugo, za razliku od drugih parova koji su u objavama o raskidu tvrdili "da se eto, vole, više nego ikad prije ali imaju različite prioritete", Shakira i Pique sažeti su i iskreni, koliko je moguće s obzirom na situaciju.

"Sa žaljenjem potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše djece, koja su nam na prvom mjestu, molimo vas da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumijevanju," prenosi Mirror.

image

Nogometaš i pjevačica zajedno su proveli 12 godina.

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Govorkanja da se nogometaš “zapalio” za 35-godišnju Gavinu Anasi, majku mladog nogometaša Pabla Gavija s kojom se duže nego što je to uobičajeno zadržao u svlačionici, nije točna. Riječ je, navodno, o 20-godišnjoj plavokosoj hostesi: spetljali su se dok je radila na Barceloninom stadionu. Uspjelo joj je razdvojiti nekad sretan par, roditelje dvojce dječaka: u siječnju 2013. dobili su Milana, a u siječnju 2015. Sashu. Upoznali su se nedugo prije snimanja njenog spota "Waka, Waka" u lipnju 2010., uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoj Africi.

Čitajte i: Španjolski mediji: ‘Shakira i Pique više nisu skupa, uhvatila ga je u krevetu s drugom ženom‘

Žena od dugih veza

image

Shakira i Gerard imaju dva sina - Sashu i Milana.

FACE TO FACE/PROFIMEDIA

Prije Piquea, Shakira je deset godina provela u vezi s argentinskim odvjetnikom Antoniom de la Ruaom, sinom bivšeg argentinskog predsjednika, a naočit nogometaš bio je dovoljno strastven razlog da se zbog njega prije 12 godina preseli u Barcelonu. Nisu se vjenčali pa će biti zanimljivo vidjeti kako će pjevačica i reprezentativac Furije, s kojom je 2010. osvojio Svjetsko prvenstvo 2010., podijeliti zajedno stečenu imovinu i dogovoriti se oko skrbništva nad djecom. Otkako ga je izbcila iz kuće, Gerard Pique tulumari sa suigračem Riquijem Puigom i njegovom ekipom, često se vraćajući kući u sitne sate. Ona se posvetila djeci ne bi li ih, koliko je moguće, zaštitila od trauma u osjetljivom razdoblju. Pritom vjerojatno razmišlja o potezima kako bivšem naplatiti poniženje kojem ju je izvrgnuo?

Linker
19. travanj 2024 13:03