Profimedia, Backgrid USA
NE ZANIMAJU JE KOMENTARI

Irina Shayk se ne želi mijenjati: 'To što sam postala majka ne znači da ne smijem više nositi minice'

Otkako je postala majka, manekenka Irina Shayk u više je navrata dobila komentare kako seksepilna odjeća više nije za nju – ali na to samo odmahuje rukom i poručuje 'ne želim se mijenjati samo zato što sam rodila'.

Otkako je postala majka, manekenka Irina Shayk u više je navrata dobila komentare kako seksepilna odjeća više nije za nju – ali na to samo odmahuje rukom i poručuje 'ne želim se mijenjati samo zato što sam rodila'.

- U modernom svijetu, u 21. stoljeću, stvarno vjerujem da ne moraš nositi isključivo duge haljine nakon što postaneš majka. Jedna od prijateljica mi je fotografiju u mini haljini komentirala riječima "Sada si majka", kao da je meni to od sad zabranjeno. Stvarno smatram da se radi o tome tko si, tko želiš biti i da tome trebaš biti vjeran. Ne mislim da bi se itko trebao promijeniti nakon što dobije dijete pa sam tako ja i dalje ona ista Irina i ne mislim se mijenjati – izjavila je ruska manekenka za Glamour.

PARIS, FRANCE - DECEMBER 12: Irina Shayk attends the Kooples Xmas Dinner at Apicius Restaurant on December 12, 2018 in Paris, France (Photo by Anthony Ghnassia/Getty ImagesFor The Kooples)
Getty ImagesFor The Kooples

Ona je 2017. godine rodila svoje prvo dijete, kćerkicu Leu de Seine i nije dugo čekala da se vrati svojim poslovnim obavezama. Dok njezin partner, glumac Bradley Cooper snima, trudi se ne prihvaćati angažmane, ali kad se uspiju uskladiti - uvijek se rado vrati na posao. I dok bez ustručavanja komentira kako ne želi mijenjati sebe zato što sada ima još jednu, novu ulogu, svoj privatan život ipak ne želi komentirati, baš kao što i na Instagramu ne objavljuje fotografije svojeg supruga i kćeri.

BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 06:  Irina Shayk (L) and Bradley Cooper attend the 76th Annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton Hotel on January 6, 2019 in Beverly Hills, California.  (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)
Getty Images
S Bradleyjem Cooperom na dodjeli Zlatnih globusa

- Mnogi moji prijatelji dijele jako mnogo na društvenim mrežama. Mislim da je to super, ali i da je stvar osobnog odabira. S obzirom na to da moj posao od mene zahtijeva da se stalno "izlažem" pogledima, odlučila sam svoj privatan život zadržati za sebe – kazala je Irina kojoj su se mnogi divili jer je niti punih mjesec dana nakon poroda izgledala kao prije trudnoće. Ruskinja priznaje kako za to može ponajviše zahvaliti genima, a najviše je smeta što su svi opsjednuti "veličinom nula".

- Volim hranu i ne vjerujem u dijete. Posrećilo mi se s genima: nikada nisam imala problema s tim da bih bila premršava ili predebela, ali isto tako nikada nisam bila veličina "nula". Zbog toga mislim da dizajneri s kojima radim stvarno slave i cijene žensko tijelo jer ja imam obline, a i dalje me žele na modnim revijama.

Irina Shayk is seen out shopping at a hat store in Paris, Irina was seen trying on some french Beret's in the store.
23 Jan 2019, Image: 409716353, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Iako je danas jedna od najpoznatijih i najplaćenijih manekenki, Irinin put do slave nije bio nimalo jednostavan: kao kći pijanistice i rudara, koji je preminuo kada je imala samo 14 godina, nije niti sanjala da će jednog dana biti u Parizu i krasiti naslovnice najpoznatijih magazina. Počela je sa samo 40 eura tjedno, ali za njezine pojmove je to bilo mnogo jer joj je istovremeno mama zarađivala tek 10 eura mjesečno u Rusiji.

- Bila sam presretna što imam priliku i željela sam samo zaraditi kako bih mogla pomoći svojoj obitelji, ali nikad nisam mislila kako ću završiti u New Yorku i da ću imati ovo sve što imam danas. Nikad nisam bila od onih koji sanjaju mnogo, uvijek sam razmišljala o zadacima koji su ispred mene i o onome što sada mogu napraviti da meni i mojoj obitelji bude bolje. - priznala je manekenka koja je danas jedna od najpoznatijih u modnoj industriji.

FIA EXCLU!  Irina Shayk waits for he car by the valet after getting her hair done in West Hollywood..02/01/19., Image: 411708354, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, FIA
Profimedia, FIA

Linker
29. travanj 2024 08:24