Osmijeh sretne mame

Iscrpljena, ali srce je puno! Pippa Middleton osam dana nakon porođaja u prvoj šetnji s prinovom

Tjedan dana nakon što je rodila svoje drugo dijete, Pippa Middleton već uživa u prvim obiteljskim šetnjama, a iako je novorođenče iscrpljuje od nespavanja, osmijeh joj ne silazi s lica.

Očito da je dvogodišnji Arthur Matthews pravi zafrkant jer trebalo je iscrpljenoj i neispavanoj mami, Pippi Middleton (37) izvući osmijeh na lice. Naime, mlađa sestra britanske vojvotkinje Catherine, prije samo osam dana postala je po drugi put mama. Sa suprugom Jamesom Matthewsom (45), bogatim britanskim biznismenom dobila je kćerkicu kojoj su nadjenuli ime Grace Elisabeth Jane te su je ovih dana prvi put izveli u šetnju.

image
Obitelj Pippe Middleton snimljena na ulicama Londona
INFOCUS/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Nije vojvotkinja, ali mlađa sestra Kate Middleton ima impresivno bogatstvo, titulu i vilu

Sretna mama nije se uspjela ni našminkati, a crni podočnjaci otkrivaju da je više budna nego što spava, no sretni osmijesi govore više od riječi. Nema sumnje da uživa u obitelji koju drži podalje od medija iako joj je to ponekad teško s obzirom na blisku vezu s kraljevskom obitelji. Njezin dvogodišnji Arthur i malena Grace najbliži su rod Catherinine djece, budućeg britanskog kralja, princa Georgea, princeze Charlotte i malenog Luisa.

image
Samo par dana prije porođaja sa sinom je vozila romobil
NEIL WARNER/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

No, ni Pippa nije bez titule. Naime, njezin suprug, inače predsjednik hedge fonda Eden Rock s kojim živi u raskošnoj kući u londonskom kvartu Chelsea, nositelj je škotske vlastelinske titule Lord od Glen Affrica. Nije to neka titula koja nosi ugled, niti se može mjeriti s onima koje joj ima sestra ili nećaci, ali ju svrstava u viši sloj britanskog društva. No s titulama ili ne, sve te mališane treba čuvati u čemu se najagilnijom pokazala sada već peterostruka baka Carole Middleton koja mališane vodi u park, kuha im, s njima se igra i pokušava im osigurati normalno djetinjstvo.

image
Pippa Middleton i suprug James Matthews
BERETTA/SIMS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

'Ukrala' je show na kraljevskoj svadbi Williama i Kate i postala prava zvijezda. No, Pippa to nije željela

Linker
13. travanj 2024 21:42