Što se to sprema

Iskreno uzrujani! Na proslavu zaruka Kourtney nije pozvala jedino vlastitu djecu

Još jedno slavlje u obitelji Kardashian prošlo je u dramatičnom tonu. Naime, nakon što je saznao da njegova bivša uživa u proslavi nove ljubavi, Scott Disick ostao je ozbiljno povrijeđen.

Nadolazeća epizoda novog reality showa Kardashian popularne obitelji koja se emitira putem platforme Hulu prikazuje proslavu zaruka Kourtney Kardashian i njezinog partnera Travisa Barkera. Naime, par je proslavu organizirao u Santa Barbari, a pozvani su bili svi članovi obitelji osim - Kourtneyjine djece i bivšeg supruga, Scotta Disicka.

image

Na proslavi su bili svi članovi obitelji osim djece buduće mladenke.

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

I dok su Kris Jenner i Kim Kardashian bile posve uključene u planiranje slavlja, čini se kako su dvanaestogodišnji Mason, devetogodišnja Penelope i sedmogodišnji Reign završili u nekom stražnjem planu.

image

Kourtney i Scott bili su u vezi od 2005. do 2015. godine.

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Više detalja doznat ćemo u emisiji koja će se emitirati 5. svibnja, a najava nagoviješta kako ova situacija nije uzrujala samo Kourtneyna bivšeg Scotta Disicka, već i njihovu djecu.

image

Kris Jenner i Kim Kardashian bile su posve uključene u planiranje slavlja.

LANDMARK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Nakon dobrog izlaska i malo tekile, vjenčali se u kožnjacima sa sunčanim naočalama

Nakon prosidbe, Kourtneyna sestra Khloe je prikazana u Scottovoj kući dok ga ispituje kako se djeca osjećaju u vezi svega.

"Bili su uzrujani. Nisu razumjeli zašto ne mogu biti tamo", rekao je Scott u kratkoj sceni te dodao: "Nadam se da su bar pozvani na vjenčanje. Jesam li ja pozvan na vjenčanje?" upitao je, dok je Khloe odgovorila kako ne zna.

Kourtney i Scott bili su u vezi od 2005. do 2015. godine, a u desetogodišnjoj su vezi postali roditelji troje djece.

Linker
18. travanj 2024 18:50