Bojan Zibar
PREMIJERA FILMA 'AGAPE'

It izlazak u kino: Nataša Janjić ima cipelice za bal, a Ivana Paradžiković za nasip

Premijera filma 'Agape', u čijoj je glavnoj ulozi Goran Bogdan, okupila je njegove brojne kolege iz glumačke industrije, ali i pokoje lice s malog ekrana.

Na premijeru filma redatelja Branka Schmidta sa zanimanjem su pohrlili brojni pripadnici filmske industrije poput glumaca Nataše Janjić, Mirana Kurspahića, Csille Barath Bastaić i redatelja Vinka Brešana. Ovacijama su pozdravili redatelja, ali i glumca Gorana Bogdana koji tumači glavni ulogu te sporedne glumce Dariju Lorenci Flatz i Dražena Šivaka. Kako i priliči svečanoj premijeri, glumice su se pojavile u najboljim izdanjima, a među njima se posebno isticala Splićanka Nataša Janjić.

Bojan Zibar
Nataša Janjić

Poput velike ljubiteljice mode 36-godišnjakinja se pojavila odjevena u trendovske komade i to od glave do pete. Sivi karirani kaput i sock boot boje ciklame, osvježili su tamnu odjevnu kombinaciju, a u istoj ulozi bio je i ljubičasti ruž na usnama. U veoma sličnom outfitu - u crnim hlačama, dolčeviti i sakou - pojavila se i TV voditeljica i urednica Ivana Paradžiković (36). Lice s malih ekrana se, za razliku od splitske glumice, odlučilo za ravnu obuću, a odluka je pala baš na upečatljive tenisice s natpisima. Time je strogoj modnoj kombinaciji dala dozu zaigranosti, a izgledala je totalno kul. Ni pripadnici muškog roda nisu se štedjeli, Goran Bogdan i Miran Kurspahić pojavili su se u sakoima, glazbenik Damir Kedžo u bajkerskoj jakni od brušene kože, dok je najopušteniji bio Vinko Brešan - u kino je stigao u kaputu i sa šiltericom.

Bojan Zibar
Ivana Paradžiković

Bojan Zibar
Daria Lorenci Flatz

Bojan Zibar
Drazen Šivak i Csilla Barath Bastaić

Bojan Zibar
Goran Bogdan

Bojan Zibar
Miran Kurspahić

Bojan Zibar
Vinko Brešan

Linker
20. travanj 2024 14:18