DIRLJIVA OBJAVA

Iva Majoli čestitala rođendan važnoj osobi u svom životu: ‘Volim te i želim ti sve što si možeš zamisliti‘

Najbolja domaća tenisačica svih vremena, Iva Majoli dirljivom objavom na Instagramu je čestitala rođendan Donni Vekić, prijateljici s kojom ju je povezala ljubav prema tenisu.

Bivša tenisačica Iva Majoli raznježila je obožavatelje najnovijom objavom u kojoj je čestitala rođendan jednoj od najboljih hrvatskih tenisačica, svojoj bliskoj prijateljici Donni Vekić.

Čitajte i: Iva Majoli izgleda bolje no ikad, a sve zahvaljujući tretmanu za kojim luduju Hrvatice

"Sretan rođendan ljubika. Prije nekoliko godina upoznala si me s Instagramom i od tada sam sve bolja. Zajedno smo provele divno vrijeme, zajedno smo prošle kroz teška vremena, a još uvijek smo snažne. Volim te i želim ti sve što si možeš zamisliti", napisala je Iva uz fotografiju na kojoj poziraju ona i Donna Vekić.

U komentarima su se mnogi pridružili rođendanskim čestitkama.

Inače, 23-godišnju Donnu Vekić i 42-godišnju Ivu Majoli spojio je tenis. Najbolja hrvatska tenisačica svih vremena Iva Majoli jedna je od Donnih trenerica i osoba koja je među prvima prepoznala Donnin talent. Njihov profesionalni odnos ubrzo je prerastao u prijateljski, a Iva je i danas Donni velika potpora.

Čitajte i: Nina Badrić i Albina za Hrvatsku navijale u kafiću, Vanja i Izabel na stadionu, Franka s ekipom, a Adriana s obitelji

Linker
17. travanj 2024 21:30