KRAJ LJUBAVI

Iva Todorić nakon gotovo dvije godine ponovno slobodna: ‘Istina je, nismo više skupa‘

Poduzetnica nam je potvrdila prekid veze s misterioznim Beograđaninom Nikolom.

Poduzetnica Iva Todorić (45) prekinula je gotovo dvogodišnju vezu sa samozatajnim Beograđaninom Nikolom, a sve je potvrdila za portal Gloria.hr.

"Istina je da više nismo skupa", rekla je kratko Iva koja je prvu zajedničku fotografiju s dečkom objavila u ožujku prošle godine kada su zajedno uživali na kruzeru njezine prijateljice Ane Bučević.

Čitajte i: Velika nova ljubav Ive Todorić - koju nimalo ne skriva! Nisu luksuzne stvari, a nije ni Vortex filozofija

Iako je od tada povremeno dijelila zajedničke trenutke, o svom dečku nikada javnosti nije otkrila detalje, a na fotografijama bi mu uvijek skrivala lice.

Srpski mediji u međuvremenu su saznali da se radi o mladom poduzetniku njihove nacionalnosti, no prezime Iva nikada nije otkrila.

Nedavno se čak i nagađalo da su se poduzetnica i mlađahni Nikola zaručili nakon što se na modnoj reviji pojavila s osmijehom od uha do uha i velikim prstenom na ruci - no nagađanja je ubrzo demantirala.

Čitajte i: Iva Todorić i Ana Bučević ‘razbacale‘ se na koncertu Željka Joksimovića: ‘Napunile smo dušu‘

"Nisam se zaručila, to je prsten star 20 godina", otkrila nam je tada Iva koja je ljubav s Beograđaninom pronašla godinu dana nakon razvoda od Hrvoje Balenta, a s kojim je u 18 godina braka dobila troje djece - 16-godišnjeg Ivana, Antu i kćer Taru.

Linker
20. travanj 2024 18:03