Ivana Kovač na osamljenoj plaži
 Instagram
TATA MIŠO ŽELI RADITI

Ivana Kovač: 'Dobila sam šest kilograma, frižider mi je bio prijatelj i u ponoć'

Pjevačica i kći glazbene legende Miše Kovača, Ivana nakon što su popustile epidemiološke mjere zasukala je rukave i može se pohvaliti novim albumom "Srećo i tugo".

Energična Splićanka Ivana Kovač u intervjuu za In Magazin naglasila je da joj je bilo teško u razdoblju kad nije pjevala, ali je dobila dozu sreće kad je ušla u studio. U razgovoru je otkrila da se opustila u karanteni i tako malo po malo dobila šest kilograma.

"Frižider i ja dva najbolja prijatelja. To ti je kad si doma, pa znaš da ne moraš raditi, a cijelo vrijem si u tuti, u trenerici, nemaš ti feeling... Pa ću malo ovog, pa ću malo onog i u ponoć - frižider!'', smije se Ivana koja je najviše brinula o kćerkici Eleni i ocu Mati Miši.

Instagram
Ivana Kovač u masliniku

Instagram
Ivana Kovač na osamljenoj plaži

''Ona strašno voli tobogan, strašno voli djecu, a nije se smjelo i tu je bilo malo problema kad prođeš pored parkića, vrištanje i deranje'', istaknula je pjevačica.

Kada će glazbenici početi s radom i kako će koncerti izgledati pita se i njezin tata, legendarni Mišo koji se, kaže Ivana, dobro osjeća.

''Dobro je. Njega isto to muči ''Kakva korona, što, pa kad će se radit?!'' Panika je, nije dobar osjećaj. Pogotovo što je naša branša zadnja na listi. Sve se može, ali pjevati se ne može'', zaključila je Ivana koja je u kolovozu 2017. postala majka malene Elene.

mate miso kovac, ivana kovac, zagreb, 030409, foto matko stankovic
Matko Stanković / Hanza Media
Ivana Kovač sa svojim slavnim ocem Matom Mišom razgovara svaki dan. Za legendarnog glazbenika brine supruga

"Majčinstvo je najljepši osjećaj. Kad dođe beba, sve to nekako krene samo od sebe. Ljubav prema djetetu daje snagu zahvaljujući kojoj sve izdržiš bez pogovora i s dobrom voljom", kazala je pjevačica koja nam je nedavno otkrila i kakav je Mišo djed.

"Non-stop zove, sve želi znati, do najmanje sitnice, je li jela, kad je jela, je li se podrignula... Šaljem mu i fotografije, ma sav je sretan."

Čitajte i:

Večer posvećena legendi hrvatske glazbe: Mišo Kovač nije mogao zadržati suze kada je zapjevala njegova kći

'Mala od Miše' mami uzdahe po plaži i masliniku: Ivana Kovač nikad zgodnija

Ponos djeda Miše: Ivana Kovač pokazala kćerkicu koja joj sve više sliči

Linker
14. travanj 2024 12:37