DO IDUĆE PRILIKE

Iza kulisa je kuhalo! Glave su im došli paso doble i osobne razmirice: ‘Nismo osjetili povezanost‘

Splitska pjevačica Albina Grčić i Mario Ožbolt, trostruki hrvatski prvak u kombinaciji standardnih i latinoameričkih plesova, oprostili su se od showa Ples sa zvijezdama.

Uspješno su prebrodili sve izazove koji su ih dosad pratili, pa čak i brojne osobne razmirice, a presudio im je iznimno zahtjevni paso doble. U osmoj emisiji popularnog showa 'Ples sa zvijezdanama' u nedjelju 1. svibnja tako smo se oprostili od sjajnog para Albine i Marija koji su za svoj ples osvojili 31 bod.

U eliminacijama su se našli s Domenicom i Alanom te Markom i Gabrielom, koje je od ispadanja spasio žiri. Zadnju riječ su i ovaj put imali glasovi gledatelja koji su odlučili da u sljedeću emisiju ulaze Domenica i Alan, a Albina i Mario su nakon ispadanja otvorili dušu.

image

Na plesnom podiju se nije primjećivalo da iza kulisa među njima - kuha

LUKA DUBROJA

"Zajednička je odluka bila da kažemo da se ne slažemo jer nam je bilo previše svega, bilo nam je dosta tog presinga", rekla je pjevačica.

Priznali su kako su tijekom cijele emisije zapravo glumili da se odlično slažu, a pjevačica je dodala kako joj je sada svega dosta jer su u natjecanju ostali samo jaki parovi i sada su presudne energija i emocije koje vladaju među među njima.

Istaknula je i kako jednostavno nije osjetila pravu povezanost s Marijem.

''Nismo dobili taj kontinuitet, bilo je dosta eliminacija'', nadovezao se Mario, a njihovo priznanje jako je iznenadilo Maju Šuput.

Čitajte i: ONA JE ŽIVI DOKAZ DA JE SVE MOGUĆE! VALERIE PERRIN OTKRIVA KAKO JE POSTALA ZVIJEZDA U 53. GODINI

''Nismo se nikad otvoreno posvađali, puno smo pričali, ali nekad ne treba biti konkretan problem, već se jednostavno ne dogodi potrebna povezanost…", zaključili su Albina i Mario.

image
LUKA DUBROJA

"Nekoliko puta smo već završili u eliminacijama, pa smo se na neki način i pomirili da je sada red na nas", izjavila je pjevačica nakon ispadanja.

Linker
19. travanj 2024 05:34