Various, UNITED KINGDOM - October Celebrity Social Network Photos!

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 562264135, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: BACKGRID/Backgrid UK/Profimedia
 FOTOGRAFIJE: BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Budi ponosan

Javio mu se i Beckham: Cijela obitelj Gordona Ramsaya puca od ponosa, sin mu je otišao od kuće

Škotski kuhar Gordon Ramsay jednako je poznat po svojem britkom jeziku i psovkama kao i po odličnom kuhanju, vrlo je strog u odgoju, a ovih dana preponosan je na svog sina Jacka...

Britanski kuhar Gordon Ramsay (53) nikad neće zaboraviti ulazak u 2019. jer je s osam godina mlađom suprugom Tanom, dobio prinovu u obitelj, a paru je to pet dijete. Supruga je na svijet donijela dječaka Oscara Jamesa. Kuhar se odmah pohvalio sa sretnom vijesti, a maleni Oscar dobio je i svoj Instagram profil i prije nego što se rodio.

Slavni tata opet ima razloga za slavlje, ovoga puta zbog starijeg sina Jaka koji se pridružio kraljevskim marincima, a porukom srdačne čestitke javio se i poznati David Beckham koji je čestitao obitelji.

https://www.instagram.com/p/CGH08A6DeHy/?utm_source=ig_web_copy_link

"Ne mogu vam iskazati koliko sam sretan zbog nevjerojatan uspjeh svog sina Jacka Ramsaya. Čini me najponosnijim ocem. Čestitam ti na ovom nevjerojatnom uspjehu", napisao je kraj fotografije tata Ramsay.

Mirne bračne vode obitelji Ramsay koje traju 22 godine. Ramsay je u braku s Tanom od 1996. godine, a uz najmlađeg Oscara zbog kojeg održava top formu, roditelji su 21-godišnjoj Megan, 17-godišnjoj Matildi te 19-godišnjim blizancima - Holly i Jacku.

image
Various, UNITED KINGDOM - October Celebrity Social Network Photos!

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 562264130, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: BACKGRID/Backgrid UK/Profimedia
FOTOGRAFIJE: BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Gordan je nedavno izjavio da svojoj djeci ne planira ostaviti bogatstvo, koje je procijenjeno na 113 milijuna funti.

'Neupitno je da neće naslijediti sve te novce. Ne radim to iz zlobe, već ih ne želim razmaziti. Sa suprugom Tanom dogovorio sam da će svaki od njih dobiti samo 25 posto depozita za stan. Ne planiram im kupovati domove', otkrio je Gordon Ramsay u nedavnom intervjuu za The Telegraph i pokazao da je i kod kuće jednako strog kao i u kuhinji.

Iako je na početku krize bio prisiljen otpustiti osoblje iz svojih restorana, Gordan je našao novi način kako zaraditi bez obzira na koronavirus. U rujnu je otkriveno da radi novi show s BBC-jem. Ovoga puta neće biti voditelj kulinarske emisije nego se baca u voditeljske vode s natjecateljskim showom "Bank Balance".

Čitajte i:

Ponovno na udaru Slavni chef razbijesnio seljane: 'Ovo privilegirano smeće ne brine nimalo za ljude koji ovdje žive'

Nije mu lako Nove muke slavnog kuhara u karanteni: 'Živim noćnu moru i svaki dan završim u suzama'

Brutalno Gordon Ramsay morao donijeti tešku odluku, zaposlenici u suzama: 'Nadamo se da lijepo spavaš'

Linker
24. travanj 2024 08:18