Getty Images
tko još pamti datume

Javni blam: Poznati par se iznenadio kad su im čestitali godišnjicu braka, a onda su pomiješali i godine

Rijetki su holivudski parovi koji nisu pali pod utjecaj slave i moći. Glumački par u braku je od 2013. godine, no na broj zajedničkih godina ne mare, već im je važno da su zajedno i da su sretni.

"Nikad neću zapamtiti našu godišnjicu braka, a znam a nećeš ni ti i zbog toga nas obožavam", poručila je glumica Kristen Bell (39) svom suprugu Daxu Shepard (44) s kojim je proslavila šestu godišnjicu braka.

Priznala je kako je zaboravila, baš kao i suprug, da slave godišnjicu braka te da ih je na to podsjetila obitelj, no i obrazložila svojim obožavateljima zašto na takve stvari uopće ne obraćaju pažnju. "Iskreno, nijedno od nas se nije sjetilo o kojem se danu radi. Mislim da je tako jer nas dvoje slavimo svoju zajednicu od trenutka kada smo se povezali. Smatram da ako cijeniš svaki trenutak, datumi u životu postanu manje važni.", napisala je na Instagramu uz zajedničku fotografiju sa suprugom.

Osim što ne pamte datume, glumica se preračunala pa je napisala kako slave petu godišnjicu, iako je riječ o šestoj, na što joj je ukazala obožavateljica u komentarima. "Oops, u pravu si", napisala je glumica poznata po filmu "Preboljeti Sarah Marshall". Kristen i Dax zajedno su od 2007. godine, a 2013. postali su roditelji kćeri Lincoln (6). Nakon njezina rođenja odlučili su se vjenčati te su nakon dvije godine dobili i kćer Deltu (4).

Da je na svakom odnosu potrebno puno raditi, kazala je nekoliko puta. Njihova veza, osobito počeci bili su ispunjeni usponima i padovima, ponajviše zbog različitih karaktera, kazala je. "Definitivno smo morali puno raditi na našem odnosu, osobito jer smo oboje nevjerojatno tvrdoglavi", kazala je jednom prilikom glumica koja sa suprugom sada živi mirnim i staloženi životom.

- New York - NY - 20190225 - Kristen Bell And Dax Shepard Celebrate Launch Of Hello Bello with the MOMS The Wilson, NY - Kristen Bell - Janet Mayer/Startraksphoto.com -   -  This is an editorial, rights-managed image. Please contact  INSTAR Images  for licensing fee and rights information at sales@instarimages.com or call +1 212 414 0207. This image may not be published in any way that is, or might be deemed to be, defamatory, libelous, pornographic, or obscene. Please consult our sales department for any clarification needed prior to publication and use. INSTAR Images reserves the right to pursue unauthorized users of this material. If you are in violation of our intellectual property rights or copyright you may be liable for damages, loss of income, any profits you derive from the unauthorized use of this material and, where appropriate, the cost of collection and/or any statutory damages awarded, Image: 415981047, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Janet Mayer/Startraksphoto.com / INSTAR Images / Profimedia
Janet Mayer/Startraksphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

Linker
16. travanj 2024 20:20