Getty Images
SULUDA MEMORABILIJA

Je li zrak s koncerta Adele najluđi suvenir koji se može kupiti?

Svi obožavatelji britanske pjevačice Adele koji ove godine nisu uspjeli otići na njezin koncert sada se mogu utješiti sasvim posebnim suvenirom. Doslovno mogu udahnuti dašak atmosfere s koncerta jer je na prodaju – zrak s koncerta u najlonskim vrećicama!

Entuzijastični obožavatelj je na eBayu ponudio vrećice zraka koje je navodno napunio na njezinom koncertu u australskom Adelaideu 13. ožujka. Da čitava priča bude još luđa, fanovi se trenutačno nadmeću tko će ponuditi više, a trenutačno je najviša ponuda oko 200 australskih dolara (oko 1000 kuna).

Koliko god bilo neobično, ovo nije prvi put da se potpuno suludi suveniri vezani uz poznate osobe prodaju po nevjerojatno visokim cijenama. Uvojak kose Justina Biebera svojedobno je prodan za 40 000 američkih dolara, ali bilo je i luđih predmeta koji su postizali cijene u koje je teško povjerovati.

Scarlett Johansson je 2008. potpisala papirnatu maramicu i prodala je za 5,300 američkih dolara. Novac je donirala u dobrotvorne svrhe.

Justin Timberlake je 2000. prodao doručak koji nije uspio dovršiti. Dopola pojedeni tost prodan je za 1,205 dolara, a novac je i ovaj put otišao u humanitarne svrhe.

BERLIN, GERMANY - FEBRUARY 13:  Angelina Jolie and Brad Pitt attend the Cinema for Peace Gala ceremony at the Konzerthaus Am Gendarmenmarkt during day five of the 62nd Berlin International Film Festival  on February 13, 2012 in Berlin, Germany.  (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Cinema for Peace)
Getty Images
Angelina Jolie i Brad Pitt, 2012.

To se čini ludo, ali još je luđe što je netko bio spreman platiti 5,000 dolara za test za trudnoću Britney Spears. Kanadska radio stanica se dočepala testa koji je slavna pjevačica bacila u smeće u hotelskoj sobi u Los Angelesu i prodala ga u emisiji.

Ideja sa zrakom s Adeleinog koncerta nije naročito originalna. 2010. godine je izvjesni Joe Wilson na internetu prodao teglicu daha Angeline Jolie i Brada Pitta za 523 dolara, a kanadski zubar je svojedobno prodao zub Johna Lennona za 31, 000 dolara. Među najluđu celebrity memorabiliju još svakako pripadaju i bubrežni kamenac Williama Shatnera (25,000 dolara) i donje rublje kraljice Elizabete II. (18,101 dolar).

14th May 1971:  Beatles singer, songwriter and guitarist John Lennon (1940 - 1980) with his wife, artist Yoko Ono, at London Airport.  (Photo by George Stroud/Express/Getty Images)
Getty Images
John Lennon i Yoko Ono, 1971.

Neki ljudi očito imaju novca na bacanje, a kada sve ovo pročitate shvatite da je internet, sa svime što se na njemu može pronaći, ustvari jedno vrlo zastrašujuće mjesto.

Linker
20. travanj 2024 13:50