pukla ljubav

Jedan od najpoželjnijih frajera današnjice opet slobodan! Svi se pitaju zašto je napustio fatalnu konobaricu

Glumac Zac Efron donedavno je u Australiji tražio dom za sebe i svoju djevojku Vanessu Valladares. No, umjesto kupnje prve zajedničke nekretnine, odlučili su se na prekid veze.

Jedan od najpoželjnijih glumaca današnjice, Zac Efron, ponovno je slobodan. Prekinuo je vezu s manekenkom i konobaricom Vanessom Valladares, s kojom je proteklih pet mjeseci bio u ljubavi. Nakon što se zbog poslovnih obaveza ponovno bio prisiljen preseliti, Efron je okončao vezu. Naime, njihov odnos navodno je prilično patio zbog turbulentnog poslovnog tema mladog glumca.

Zac i Vanessa izgledali su kao prava stvar. Bili su oduševljeni jedno drugim.

Iako su donedavno planirali u Australiji kupiti zajednički dom, Efron i Vanessa zaključili su da bi ipak bilo pametnije da svatko krene svojim putem. "Nakon što je odlučio u Australiji ostati na dulje vrijeme, glumac je predložio da kupe prvi zajedniči dom. Već su počeli i razgledavati nekretnine, no nažalost, sudbina nije bila na njihovoj strani. Zacov posao i prisilna udaljenost među njima uzeli su danak", izjavio je izvor blizak donedavnom paru.

Svi su mislili da je veza među njima iznimno jaka jer je zbog Vanesse Zac ozbiljno razmatrao život u Australiji, odakle je ona rodom. "Prijatelji se i dalje nadaju da će se pomiriti, no čini se da je njihova veza prije bila tek prolazna romansa nego nešto više", dodao je izvor. Prije negoli je ušao u vezi s Vanessom, Zac Efron ljubio je kolegicu Alexandru Daddario, a poznata je i njegova dvogodišnja ljubavna veza s manekenkom Sam Miro.

Linker
23. travanj 2024 15:11