Mali kralj

Jedinac Maje Šuput i Nenada Tatarinova imao prvi rođendanski party: ‘Sorry, ali Bloom je najzgodniji‘

Ponosni roditelji podijelili su fotografije sa slavlja, a najbolji komentar dala je Nina Badrić.

Proslavom Bloomovog prvog rođendana u holivudskom stilu u jednom zagrebačkom restoranu, Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov obilježili su najljepšu godinu otkako se vole i otkako su postali roditelji. Svjesni da je maleni slavljenik jedna od najslađih beba u javnom prostoru, mama i tata s posebnom su ga pozornošću odjenuli za rođendanski party. Kako je i red, nosio je svečanu bijelu košulju, kompletić i minijaturne mokasine. Dominantnu plavu boju njegove odjeće slijedila je i raskošna dekoracija prostora.

Stotine balona raznih veličina, ljuljačka za Blooma postavljena u restoranu i pripadajući medvjedići osim dekorativne, imali su konkretnu funkciju: koliko god njegov prvi rođendan bio važan odraslima, Bloom se želi neopterećeno igrati. Neka mama i tata za to vrijeme uzvanicima na rođendanskom slavlju prepričavaju najvažnije događaje iz njegove prve godine: dolazak na svijet, prvu zajednički fotografiju, prvi odlazak na more, prvo putovanje u zrakoplovu...

Čitajte i: Naš najpoznatiji dječak slavi prvi rođendan: ‘Ti si sve što jedna mama može poželjeti‘

Ocijeni li da je vrijeme za "baby nap", maleni će nakratko odrijemati jer je nespreman za dugo slavlje... Ali, bilo je prekrasno. Dokazuju to fotografije što ih je Maja Šuput podijelila kako bi Bloomovi obožavatelji uživali u njegovom slavljeničkom "looku", raskuštranoj kosici, bucmastim ručicama i neodoljivom pogledu. A ponosna majka Maja u svojim Instagram storijima pokazala je kako je zapravo veselo bilo na rođendanu. Osim obavezne torte i čestitke, odrasli gosti, predvođeni mamom Majom, uživali su na plesnom podiju uz tamburaše.

Kraljevski dvojnik

Za tu posebnu priliku, odabrala je kostim u pink boji, dok se tata se ugodno osjećao u svjetlosmeđem odijelu. Nekoliko balona u istoj boji odalo mu je počast jer se proslava prošlog vikenda, čini se, poklopila s Očevim danom 19. ožujka. Koliko god Bloomove fotografije s partyja bile neodoljive, apsolutni favorit je ona u fancy ogrtaču za kupanje i vintage kadi prema svojoj mjeri, što je jedan od poklona koje je dobio.

Pomalo podsjeća na princa Georgea, sina princa Williama i Catherine, vojvotkinje od Cambridgea kad ih je u njihovom domu u Londonu posjetili sad već bivši američki predsjednik Barack Obama i prva dama Michelle. Dječak je tom prilikom nosio mali, očaravajući kućni ogrtač i izgledao preslatko. Zato ne čudi što su Bloomove fotografije oduševila Majine kolege i prijatelje.

"Sorry, Bloom je najzgodniji", komentirala je Nina Badrić rođendansku obiteljsku fotografiju. Matea Ibanez napisala je: "Predivni vi i sve oko vas", dok su Majini i Bloomovi fanovi napisali: "Vogue fotografije", "Ajme, kako ste lijepa obitelj", "Bloom, mali kralju, sretan rođendan!" samo je dio oduševljenih komentara povodom njegovog prvog partyja.

Linker
19. travanj 2024 20:10