STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK
zgodni par

Jedna od najbogatijih Ruskinja čeka treće dijete! S grčkim playboyjem uoči godišnjice objavila sretnu vijest

Daša Žukova s bivšim suprugom, ruskim tajkunom Romanom Abramovičem, dobila je u braku dvoje djece. Nakon kraha braka, udala se za grčkog bogataša Stavrosa Niarchosa te nedavno objavila da čeka treće dijete.

Daša Žukova s bivšim suprugom, ruskim tajkunom Romanom Abramovičem, dobila je u braku dvoje djece. Nakon kraha braka, udala se za grčkog bogataša Stavrosa Niarchosa te nedavno objavila da čeka treće dijete.

Uoči prve godišnjice braka, Daša Žukova (39) ruska nasljednica i kolekcionarka djela suvremene umjetnosti te nekadašnji playboy Stavros Niarchos (35) otkrili su da im u proljeće stiže prinova.

Sretan par vijest je obznanio na društvenim mrežama, a na fotografiji se nazire kako je beba na putu. Koliko je trudna zasad je tajna, baš kao i spol bebe, a kako su se početkom godine vjenčali u St. Moritzu, bolji dar od prvog zajedničkog djeteta nisu mogli poželjeti.

Daša je bivša (treća) supruga ruskog milijardera Romana Abramoviča (54) s kojim je dobila sina Aarona Alexandera (11) i kćer Leah Lou (7), a ovo joj je treće dijete. No njezin suprug, nasljednik imućnih grčkih brodovlasnika i kolekcionara umjetničkih predmeta, prvi put će postati otac.

Da su u vezi, obznanili su u srpnju 2019., na proslavi njezinog 38. rođendana, kad su se i zaručili.

Markantan Grk je prije Žukove bio zaručen s australskom manekenkom Jessicom Hart, a ljubio je i glumice Lindsay Lohan i Mary Kate Olsen te nasljednicu Paris Hilton.

Lijepa Ruskinja razvela se prije tri godine od Romana Abramoviča poslije deset godina braka nakon čega je, prema pisanju New York Posta, bivši prenio na nju vlasništvo nad tri nekretnine u elitnom dijelu grada vrijedne 92,3 milijuna dolara - što zacijelo nije jedina stavka brakorazvodnog sporazuma. Uz to, Daša je jedna od troje nasljednika pozamašnog imetka svog oca, moskovskog poduzetnika Alexandera Žukova.

image
Daši je ovo drugi brak, iz kojeg će dobiti svoje treće dijete.
GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

Njezina vjenčanica s efektnim plaštem na vjenčanju 17. siječnja 2019. u Švicarskoj jedna je od najljepših kreacija modne kuća Valentino. Modni znalci hvalili su njezin istančani modni stil i tijekom braka s Romanom Abramovičem.

Linker
02. svibanj 2024 00:07