Nostalgična pjevačica

Jedna od najvećih zvijezda današnjice proslavila veliki dan: ‘Neizmjerno sam počašćena!‘

Taylor Swift ambasadorica je ovogodišnjeg praznika Dana prodavaonica ploča koji se organizira u čast vremena kad su se pjesme slušale na gramofonima.

Iako nam je digitalizacija omogućila da glazbu slušamo u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu, neki se još uvijek s nostalgijom prisjećaju vinilnih albuma. Od 2007. u cijelom svijetu jedan dan u godini odaje se hommage gramofonskim pločama i prodavaonicama gdje se one mogu kupiti, a ove godine Dan prodavaonica ploča održao se protekle subote, 23. travnja.

Za ovogodišnju ambasadoricu simpatičnog praznika odabrana je glazbena senzacija Taylor Swift koja se ukazanom čašću pohvalila na Instagramu.

image

Taylor Swift je ovogodšnja ambasadorica Dan prodavaonica ploča.

BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Nagrađivana kantautorica na ovu je temu objavila Story, a u njemu je rekla da je neizmjerno sretna što je zaštitno lice Dana prodavaonica ploča te da joj je drago što se slave ovakvi sveti i važni trenuci za glazbenu povijest.

Swift je također posebno pohvalila prodavača indie glazbe Grimey's New and Pre-Loved Music iz Nashvillea, uz napomenu da je ona objavila dvostranu prozirnu vinilnu ploču od 7 inča koja sadrži dvije verzije njezine pjesme "The Lakes" s njezina albuma "Folklore iz 2020" dostupnu u 10.000 primjeraka.

image

Glazbenica je objavila dvostranu vinilnu ploču njezinog hita "The Likes".

BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Čitajte i: Magnet za luđake: Taylor Swift ponovno prolazi dramu s obožavateljem, koji je svojim potezom sve šokirao

Uz Taylor Swift posebne vinilne snimke u čast Dana prodavaonica ploča do sada su objavili i Madonna, Blondie, Mariah Carey, Childish Gambino, Foo Fighters i Kacey Musgraves.

Linker
25. travanj 2024 01:36