PRVI TENISAČ SVIJETA

Jelena Đoković ponosna na supruga: ‘ Koliko si se samo dao ovome… Upijamo svaku sekundu‘

Prvi tenisač svijeta, Novak Đoković, odnio je pobjedu ovogodišnjeg izdanja Roland Garrosa. Ponosna supruga Jelena na svom je Instagram profilu odmah objavila fotografiju na kojoj iskazuje veliki ponos na Novaka.

Novak Đoković odnio je pobjedu ovogodišnjeg izdanja Roland Garrosa, a supruga Jelena odmah mu je čestitala objavom na svom Instagram profilu.

Čitajte i: Novak Đoković otišao u Španjolsku: Predah od treninga iskoristio za shopping i duženje pod maskama

Uz objavu fotografije na kojoj se ljube ispred pehara, Jelena je napisala: "Kakav divan trenutak. Upijamo svaku sekundu ove sreće i radosti. Koliko si se samo dao ovome… RG je posebno mjesto".

Brojni fanovi odmah su se pridružili čestitkama te su pisali komentare poput "Bravo", "Čestitamo", "Ti si njegov dijamant", "Heroj, legenda, šampion, najbolji na svijetu".

Đoković je u finalu Roland Garrosa pobijedio 22-godišnjeg Grka Stefanosa Tsitsipasa, a završilo je s rezultatima: 6:7, 2:6, 6:3, 6:2, 6:4. Jelena, osim na pobjedu, može biti ponosna i na predivnu gestu svojeg supruga koji je razveselio dječaka iz publike.

Novak je nakon meča, naime, svoj reket poklonio dječaku u publici, a oduševljenje mladog navijača koji je u nevjerici skakao od sreće, postalo je viralni hit.

Čitajte i: Neočekivana reakcija Novaka Đokovića: Zbog naleta emocija nije mogao suspregnuti suze

"Ne znam tko je dječak, ali sam ga čuo cijelo vrijeme. Bodrio me kada sam gubio 2:0. Čak mi je davao i savjete tijekom meča. Ponašao se kao da me trenira i to mi je bilo jako slatko. On je bio najbolji izbor, htio sam njemu dati reket jer me je podržavao tijekom čitavog meča", rekao je Đoković.

Linker
10. travanj 2024 01:49