Jelena i Novak Đoković
 Getty Images for Laureus
ljubav je na vrhu

Jelena Đoković slavi uz supruga: 'Zahvalna sam na još jednom osvojenom vrhu s tobom i uz tebe'

Svi već znaju da je Jelena, s kojom je Đoković u ljubavnoj vezi od svoje 17 godine života, njegova najveća pokretačka snaga.

"Uvijek pogled ka vrhu, a put strm, blatnjav, klizav, ali beskrajno zanimljiv i izazovan. Nekada te mogu samo gledati i navijati dok se penješ (jer se na te vrhove moraš sam, ali uz podršku) a nekada te pratim i s tobom uživam u pogledu i ljepoti visine. Najljepše je naše zajedničko vrijeme i te uspomene koje nas uvijek zbližavaju zahvalna na još jednom osvojenom vrhu s tobom i uz tebe!", napisala u Instagram objavi Jelena koja uživa u slobodnom vremenu sa suprugom u planinarenju u identičnim žutim jaknama. Rtanj je jedna od najomiljenijih planinarskih destinacija u Srbiji. Popeli su se na vrh Šiljak (1561 m).

LONDON, ENGLAND - JULY 09:  Jelena Dokovic (C), wife of Novak Djokovic of Serbia, celebrates her husband's victory in the Men's Singles fourth round on day seven of the Wimbledon Lawn Tennis Championships at All England Lawn Tennis and Croquet Club on July 9, 2018 in London, England.  (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)
Getty Images
Jelena Djoković navija

Nerijetko je 32-godišnji srpski tenisač Novak Đoković, nepunih godinu dana mlađi od svoje supruge Jelene Đoković, u izjavama za medije znao reći da je sretan što je njihova ljubav započela u njihovim tinejdžerskim danima, kada je on imao 17, a ona 18 godina, dakle, prije njegovih uspjeha koji su mu donijeli slavu i bogatstvo. "Tako znam da je Jelena sa mnom samo zbog mene, zbog Novaka", govorio je. U godini kad su prohodali, Novak je, naime, završio tek na 78. mjestu svjetske ATP liste.

Ljubav koju su započeli prije točno 14 godina u Beogradu, Jelena i Novak romantičnim vjenčanjem na Svetom Stefanu okrunili svoju ljubav. Nekoliko mjeseci kasnije rodio im se sinčić kojemu su dali ime Stefan, a onda je došla i djevojčica Tara.

Linker
17. travanj 2024 10:01