UŠLA JE U FINALE

Jelena Perić oglasila se nakon što joj je izmaknula pobjeda u Plesu sa zvijezdama, ima poruku za sve iz showa

Pobjednici Plesa sa zvijezdama su Pedro Soltz i Valentina Walme, no influencerica nije nesretna što joj je izmaknuo trijumf u popularnom showu.

Jelena Perić oglasila se nakon finala Plesa sa zvijezdama. Influencerici je izmaknula pobjeda, no ona je zahvalna na iskustvu koje je iza nje.

"Prijatelju, što da ti kažem? Hvala ti na ova četiri mjeseca, na svemu naučenom, na psihoterapiji, prijateljstvu, zezanciji i što si mi pokazao da se sve može i da nemam dvije lijeve! Možda jednom zaplešemo opet na nekoj svadbi", napisala je na početku, obrativši se svom mentoru Marku Mrkiću.

Zahvalila se i produkciji na divnom iskustvu i tome što su joj pružili priliku da bude dio najboljeg showa u Hrvatskoj.

"Uživala sam i ne bih mijenjala apsolutno ništa", poručila je.

"Hvala mojim kolegama što su ovu sezonu učinili zabavnom i sretna sam što vas mogu zvati prijateljima. Najveće bogatstvo ste upravo vi, a oni znaju koji su. Hvala ljudima iza kamere koji su nam maksimalno olakšavali posao usprkos gustom rasporedu. To je ono sve što čini ovaj show divnim. Hvala žiriju na divnim komentarima i kritikama, odradili ste super sezonu", dodala je.

"Čestitke pobjednicima i svima koji su stajali sinoć na pozornici. Hvala mojim prijateljima i obitelji što su bili moji vjerni navijači, a pogotovo a pogotovo Briti i Ivani koje su oborile rekord i zaslužile plaću koliko su grijale stolice svake nedjelje. Lude moje. Hvala doktoru i sestrama bolnice Rebro koji su me osposobili da uopće nastupim jučer usprkos svim poteškoćama koje su me snašle. I kao šlag na tortu, hvala svim našim glasačima koji su nam omogućili plasman u finale i dali priliku da dođemo tako daleko. Volim vas", napisala je na kraju.

Linker
15. travanj 2024 22:33