uhodio je, slao gnjusne poruke

Jelena Rozga prošla je kroz pakao proteklih godinu dana! Priveden pohotnik koji ju je maltretirao

Pjevačica je pohotnog gastarbajtera prijavila policiji nakon što ju je godinu dana uhodio, slao joj pohotne poruke i pokušavao na sve načine s njom stupiti u kontakt.

Jelena Rozga nije dala ni naslutiti na svom nedavnom nastupu u Beogradu da je proteklih godinu dana prošla kroz pravu životnu dramu. Ljetos je šturo otkrila da joj je ove zime nepoznati muškarac dolazio pred zgradu. Jelenu je to strašno uznemiravalo, piše Slobodna Dalmacija i donosi novu informaciju.

Naime, zbog maltretiranja Jelene Rozge dignuta je optužnica protiv Dragana C., državljanina Hrvatske koji inače živi u Njemačkom. Protiv njega je Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo optužnicu i zatražilo od suda da prihvati njihov kazneni nalog. Traži se određivanje šest mjeseci zatvora, s rokom kušnje od dvije godine, i to zbog nametljivog ponašanja prema pjevačici.

image
Pjevačica je godinu dana skrivala od javnosti probleme u kojima se našla.
RANKO SUVAR/CROPIX

Zbog nametljivog ponašanja Dragan C. je priveden, Općinsko državno odvjetništvo u Splitu traži šest mjeseci zatvora s rokom kušnje od dvije godine

Tereti ga se da je od kolovoza 2019. godine pa do početka rujna 2020., preko svog e-maila i profila na Instagramu slao Jeleni neprimjerene poruke na e-mail i Instagram. U porukama je inzistirao na njihovom druženju, slao joj poruke sa željama da imaju ljubavnu vezu i intimne odnose. Pjevačica je s gnušanjem odbijala komunikaciju s njim, no on je slao svoje i fotografije sebe kako svojim Audijem obilazi splitske dućane u potrazi za poklonima namijenjenima baš Jeleni.

image
Ovo nije prvi put da je Jelena žrtva poremećnih obožavatelja.
BORIS KOVACEV/CROPIX

Više puta kucao joj je na vrata, fotografirao se pred ulazom u njezinu zgradu i slao joj fotografije. Potresena Rozga na kraju je sve prijavila policiji. Gastarbajter na ispitivanju nije poricao svoja djela te rekao je da je spreman prestati sa svojim ponašanjem.

Svojedobno je Jelenu opsjedao i jedan splitski poštar te je i tada potražila pomoć policajaca.

Čitajte i:

Jelena Rozga opet ima problema s uhodama: ‘Bilo me strah čak i po danu‘

Linker
18. travanj 2024 01:35