Biljana Blivajs / Hanza Media
Neodoljiva obitelj

Jelinčići u punom sastavu na predstavi koju će pamtiti: 'Buga je odgledala svoju prvu predstavu s velikim zanimanjem'

Lice urednika i voditelja Tomislava Jelinčića već 23 godine vlada malim ekranima, a sreća ga prati i u privatnom životu: ima skladan brak sa suprugom Ivanom uz četvero djece. Par ima trojicu sinova - 13-godišnjeg Jonu, 9-godišnjeg Vida, 7-godišnjeg Tina, a kao najveći dar prošle godine u rujnu stigla kćerkica Buga koja je prvi put uživala u dječjoj predstavi "Ježurka Ježić"

U obiteljskom izlasku na dječju predstavu u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski najviše je u maminom naručju tijekom fotografiranja blistala njihova malena princeza Buga, a ponosni tata Tomislav Jelinčić rekao kako je tijekom predstave sve pratila sa zanimanjem.

"Odgledala je sve u cuku, a to najbolje govori o predstavi "Ježurka Ježić". Sve je pratila sa zanimanjem i jako joj se svidjela", rekao nam je poznati 42-godišnji televizijski voditelj koji nam je u jednom od intervjua otkrio i formulu za uspješni brak.

Zagreb, 280919.
KD Vatroslav Lisinski.
Koncertna predstava Jezurka Jezic zagrebacke filharmonije.
Na fotografiji: Tomislav Jelincic s obitelji.
Foto: Biljana Blivajs / CROPIX
Biljana Blivajs / Hanza Media

"Za uspješan obiteljski suživot jedna od bitnih stvari je strpljivost, a druga je uvažavanje", rekao je poznati tv voditelj RTL-a Danas koji u karijeri nema niti jednu mrlju.

"Bilo je mrlja od kave na bijeloj košulji i pokoja na želucu od stresa, pa i gaf tu i tamo, ne brinite. Mislim da u ovom poslu treba ići stepenicu po stepenicu, bez preskakanja. No, ako ne voliš novinarstvo koje nije samo posao nego način življenja, frustrirajuće ti se piše", rekao nam je jednom prilikom.

Linker
23. travanj 2024 10:45