REUTERS
NOVI MODNI DODATAK

Jennifer Lopez: Dijamantna ogrlica od sto tisuća dolara

Iako Jennifer Lopez pjeva "Love Don't Cost a Thing" njezin novi partner, glazbenik Drake, šarmirao ju je skupocjenom ogrlicom "teškom" 16 karata.

O njihovoj romansi priča se još od sredine prosinca kada je kanadski pjevač primijećen na čak dva njezina koncerta u Las Vegasu, a s jednog od njih je na Instagramu objavio i selfie s 47-godišnjom pjevačicom. Drake, čiji je novi album osvojio Billboardovu top ljestvicu, nakon toga je organizirao "vrlo intimnu večeru" u restoranu Delilah u Hollywoodu, a sve se dodatno "zahuktalo" novom fotografijom na kojoj njih dvoje zagrljeni poziraju.

Iako su mnogi nagađali da se radi o običnom marketinškom triku s obzirom na to da zajedno rade na novoj pjesmi, Kanađanin je odlučio sve opovrgnuti skupocjenim darom kojim je J.Lo iznenadio na samu Staru godinu. Za dijamantnu ogrlicu luksuznog brenda nakita Tiffany Victoria 30-godišnji pjevač je izdvojio sto tisuća dolara. Iako se Lopez na Instagramu nije direktno pohvalila novim modnim dodatkom, najvjerojatnije se radi o komadu koji se nazire ispod krznene stole na nedavno objavljenoj fotografiji.

Linker
20. travanj 2024 02:26