Bijesna diva

Jennifer Lopez: ‘Moj nastup sa Shakirom bio je najgora ideja na svijetu‘

U nedavno prikazanom dokumentarcu o svojoj karijeri, pjevačica i glumica osvrnula se na svoj i Shakirin nastup na Super Bowlu 2020. kada su ih organizatori ugurali u isti termin, što je doživjela kao uvredu

Nedavna premijera dokumentarca "Poluvrijeme" o preko tri desetljeća dugoj karijeri Jennifer Lopez nezgodno se poklopila s nedavnom rastavom kolumbijske pjevačice Shakire. Budući da je naglasak novog Netflixovog projekta na dramatičnoj izvedbi dviju latino diva u poluvremenu Super Bowla 2020., ono što je Jennifer vrlo iskreno izjavila o tom nastupu u dokumentarcu, odjeknulo je poput šamara, piše Insider.

"Bila je to najgora ideja na svijetu", osvrnula se na nastup sa Shakirom koji je jako odskakao od tradicije. Naime, na najpraćenijem sportskom natjecanju u Americi, čiji je nastup potvrda najzvjezdanijeg statusa u zabavljačkoj industriji, pozornicu nikad nisu dijelile dvije pop pjevačice.

image

Jennifer Lopez

WILLIAM NIKON /LONDON ENTERTAINMENT/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

"Imamo hebenih šest minuta", izjavila je ljutita Jennifer Lopez planirajući nastup sa svojim timom. Njezin bijes nije bio uperen prema Shakiri nego organizatoru, Nacionalnoj ligi američkog nogometa. Pa ipak, njezina kolegica sada je u osjetljivom razdoblju: ostavila je životnog partnera Gerarda Piquea s kojim ima dva sina jer ju je varao i posljednja stvar koja joj sada treba je prigovaranje Jennifer Lopez. Vjerojatno je svjesna da nije bilo fer ugurati ih u isto vrijeme, natjerati ih da dijele najpoželjniji nastup s gledanošću kojoj je samo nebo granica - kao da su početnice bez hitova i slave.

Čitajte i: Jennifer Lopez na premijeri svog dokumentarca zasjala u kreaciji koja spaja seksepil i eleganciju

image

Jennifer Lopez

LONDON ENTERTAINMENT/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

"Treba nam 20 minuta", rekla je Jenn napominjući da joj organizatori ostavljaju premalo vremena za besprijekornu izvedbu.

"Moramo imati dovoljno vremena. Nastup nije hebena revija. Moramo otpjevati naše poruke," izjavila je u dokumentarcu čija je premijera bila u srijedu na njujorškom Tribeca festivalu, a 14. lipnja dolazi na Netflix.

"Uvredljiv stav organizatora"

O spornom nastupu oglasio se i njen menadžer Benny Medina, prenosi Insider.

"Obično imate jedan headline na Super Bowlu. Najvažniji je i drži cijelu predstavu. Ako organizatori odluče imati druge goste, na njima je da im osiguraju dovoljno vremena. Uvredljiv je stav da im trebaju dvije "Latine" da odrade posao koji je prije bio predviđen za jednog umjetnika", zaključio je.

Shakira, koja je nedavno viđena u Barceloni prvi put nakon što je ostavila nevjernog nogometaša, nije komentirala izjave iz dokumentarca.

Čitaj i: Shakira snimljena prvi put nakon prekida s Piquéom, lice je skrila naočalama

Linker
18. travanj 2024 14:04