instagram
slatka želja

Jennifer Lopez nema lokaciju ni datum za vjenčanje, ali nema dvojbe o tome tko će je voditi do oltara

Nakon pompoznih zaruka na plaži ovog proljeća, Jennifer Lopez i Alex Rodriguez dogovaraju detalje za vjenčanje, a jedna njezina želja ganila je mnoge njezine obožavatelje.

Otkako je napunila pedesetu, pjevačica i glumica Jennifer Lopez u sretnom je razdoblju, a svega čega se prihvati ide joj od ruke. Trenutno njezin film "Prevarantice s Wall Streeta" igra u kinima te je jedan od njezinih najhvaljenijih glumačkih uradaka za koji mnogi smatraju da bi joj mogao donijeti i nagradu Oscar. I dok joj poslovno nikad nije išlo bolje, i privatno uživa. Zaručila se prije nekoliko mjeseci pa se sada svi pitaju kada će se održati to vjenčanje na kojem slavna pjevačica sigurno neće štedjeti. Ipak, s vjenčanjem ne žuri jer iza sebe već ima tri braka. Tako da Jennifer još nema ni datum ni mjesto, a ni vjenčanica još nije odabrana, ali u jedno je sigurna - zna da će je do oltara voditi njezin sin Max.

Jennifer je u braku s glazbenikom Marcom Anthonyjem dobila blizance Maxa i Emme (11) koji su svojeg budućeg očuha odmah zavoljeli, a odlično se slažu i s njegovim kćerima.

"Još uvijek razgovaramo o detaljima. Imamo mnogo opcija za mjesto, no nismo se za ništa odlučili", rekla je u nastavku razgovora.

Alex i Jennifer prohodali su u veljači 2017., a zaručili su se u ožujku 2019. J.Lo iza sebe ima tri braka, dok je poznati zavodnik Alex bio u šestogodišnjem braku s Cynthijom Scurtis.

Linker
15. travanj 2024 21:53