Getty Images
Otvorila srce

Jennifer Lopez sve je ispričala slavnoj Oprah: Ni u pedesetoj joj se nikud ne žuri, a sad zna tajnu uspješne romanse

Slavna pjevačica koja je do sada bila u bračnim vodama tri puta, sjela je na kauč slave Oprah Winfrey i njoj je otvorila svoje srce.

Jennifer Lopez ne osjeća pritisak da mora brzo stati pred oltar. Kako je sudbonosno 'da' izgovarala tri puta sada joj se kaže nikud ne žuri.

"Kad smo se zaručili, odmah sam pomislila da ćemo se vjenčati za nekoliko mjeseci. Moj stari obrazac se vratio. Takva sam, velika romantičarka, zbog toga sam do sada organizirala vjenčanje tri puta", rekla je J. Lo. Njezin zaručnik Alex Rodrigez je rekao da će biti kako ona želi, ali onda je shvatila čemu žuriti ako će ionako provesti ostatak života zajedno.

"Trudit ćemo se izgraditi nešto zajedno, ono što oboje nismo imali, a to je cjelovita obitelj s majkom i ocem. Sretni smo da djeci primjerom pokazujemo nešto što ni mi nismo imali", dodala je. Njezina ljubavna priča s Alexom je totalno drugačija od svega što je imala do sada.

TORONTO, ONTARIO - SEPTEMBER 07: (L-R) Jennifer Lopez and Alex Rodriguez attend the
Getty Images

"Sve što kaže, on to i napravi. Prvi put imam nekog kraj sebe tko želi da blistam i rastem. I radi sve da imam vremena za sebe. Sve što sam ostvarila ove godine to sam i mogla samo uz njega jer mi je davao potporu u svemu i nikad se nije osjećao ugroženo zbog toga", dodala.

Majka 12-godišnjih blizanaca Emme i Maximiliana rekla je tajnu uspjeha njihove ljubavnoj vezi, a ona je ta što su Alex i ona osvijestili da kroz život žele hodati zajedno.

Pročitajte i:
Netko je možda i gledao u tenisice J.Lo... ali baš nikome nisu promakle njezine blagdanske tajice

Haljina koju je proslavila Jennifer Lopez u središtu tužbe: Versace se obrušio na brend brze mode

Odjenula je traper od glave do pete, ali traperice dižu prašinu: Jennifer Lopez nosi čudan model koji si rijetko tko može priuštiti

Linker
24. travanj 2024 05:17