Jessica Biel i Justin Timberlake sa sinom, New York City, kolovoz 2017
 Profimedia, AKM-GSI
Ključ svega

Jessica Biel je na upit o braku rekla samo jednu riječ

Glumica Jessica Biel pet je godina u braku s Justinom Timberlakeom i ključ za uspjeh bračne zajednice vidi samo u jednom.

Glumica Jessica Biel (37) ne krije da je sretna s godinu dana mlađim pjevačem Justinom Timberlakeom - njihov petogodišnji brak i prije toga šestogodišnja veza još su uvijek na zavidnom nivou, a vjeruje da će tako i ostati. Ključ uspjeha vidi o komunikaciji, i ne komunikaciji samo o banalnostima, već o osjećajima.

'Komunikacija. Naša je veza zdrava iz tog jednog razloga - jer komuniciramo, komuniciramo, komuniciramo. Sposobnost da partneri u vezi razgovaraju sasvim iskreno, svaki dan, o osjećajima i potrebama, to je bitno za opstanak veze. Barem naše veze, ne mogu govoriti za druge', rekla je u intervjuu za magazin People.

Nominated for BEST PERFORMANCE BY AN ACTRESS IN A LIMITED SERIES OR A MOTION PICTURE MADE FOR TELEVISION for her role in
Profimedia, PictureLux

Zdrava komunikacija nije ima pala s neba, već su na njoj morali poraditi. U počecima njihove veze, a osobito kad su stupili u brak, pisalo se da je Justin nastavio sa svojim momačkim navikama. Volio je naime pohoditi lasvegaške kockarnice, a tu i tamo pojavile bi se i priče da voli šire žensko društvo. No, čini se da to što svakodnevno razgovaraju ne samo o svijetu oko sebe, ne samo o svom djetetu, već o sebi, svojim intimnim osjećajima, potrebama, strahovima, nadanjima - ipak ima učinka.

Par je prije tri godine dobio dijete, sina kojeg su nazvali Silas i koji je dodatno učvrstio njihov brak.

Linker
25. travanj 2024 17:11