Bennifer u punom zamahu

JLo i Ben Affleck idu korak dalje: Traže vilu u koju će useliti, za oko im je zapela jedna vrtoglave cijene

Najpoznatiji par s početka 2000-ih ponovno je zajedno, a virtualna zajednica nikada nije bila sretnija. Bennifer romansa rasplamsala se tek koji mjesec nakon prekida Jennifer Lopez i Alexa Rodrigueza. Nakon idiličnog krstarenja talijanskom obalom, par je odlučio zajedno useliti.

Nakon raskošnog ljetovanja na jahti koje je probudilo uspomene od prije 20-ak godina, gdje su pjevačica i glumica Jennifer Lopez i glumac i redatelj Ben Affleck poput tinejdžera razmjenjivali nježnosti na luksuznoj jahti krstareći talijanskom obalom, par se izgleda odlučio na još jedan veliki korak u njihovoj vezi.

image
Jennifer Lopez i Ben Affleck razgledavaju vile po Beverly Hillsu.
VASQUEZ-MAX LOPES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Paparazzi su ih uslikali kako hodaju oko vile vrijedne 85 milijuna dolara na Beverly Hillsu, a izvori za magazin Hello tvrde kako je par u potrazi za mjestom gdje će se zajedno skrasiti. Na početku veze, Jennifer je navodno tražila kuću koja će biti što bliže Benovoj, no ipak su odlučili kako je logičnije da usele zajedno.

image
Jennifer Lopez proslavila 52. rođendan u zagrljaju Bena Afflecka.
-/SWNS/PROFIMEDIA -/SWNS/PROFIMEDIA

Zajedničko preseljenje

Jennifer trenutno živi na Floridi, a novi život par bi započeo na Zapadnoj obali SAD-a, gdje Ben trenutačno i boravi. Razgledavaju vile u Los Angelesu, a za oko im je zapela luksuzna rezidencija od 38.000 kvadratnih metara gdje bi uselili s njihovom djecom. Ima 12 soba, 24 kupaonice, košarkaško igralište, boksački ring, ogroman bazen, garažu u koju stane 80-ak vozila i luksuzan penthouse, i to samo za goste. Raznolikost sadržaja bitna je za njihovu djecu jer kad se mješovite obitelji spoje, u Bennifer zajednici bit će ih sveukupno sedmero.

Čitajte i: 'Nikada mi nije bilo bolje': Jennifer Lopez napokon progovorila o promjenama u svom životu i vezi s Benom Affleckom

Pop diva s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem ima 12-godišnje blizance Maxa i Emmu, dok Ben s bivšom suprugom Jennifer Garner ima troje djece, Violet (15), Seraphinu (12) i sina Samuela (9).

image
Ne libe se pokazati osjećaje, a već imaju i zajednički nadimak - Bennifer.
VASQUEZ/MACIEL/LESE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA VASQUEZ/MACIEL/LESE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Par je vezu započeo 2002. godine. Dvije godine su bili zaručeni, a nekoliko tjedana prije vjenčanja, na žalost mnogih, raskinuli su zaruke. Ujedinili su se ove godine, nakon što je Jennifer prekinula dugogodišnju vezu s bivšim igračem bejzbola Alexom Rodriguezom. Još je u ožujku ove godine žustro demantirala medijske napise o njihovom razilaženju zbog njegove nevjere govoreći: "trenutačno radimo na nekim stvarima".

Čitajte i: Jennifer Lopez i Ben Affleck uhvaćeni kako razmjenjuju nježnosti na zajedničkom odmoru

Vjenčanje su zbog pandemije koronavirusa morali odgoditi dvaput, a izgleda kako se uplela sudbina. Nije im bilo suđeno, a Jennifer je nedugo nakon prekida pohrlila u zagrljaj strastvenog ljubavnika s početka 2000-ih.

image
Jennifer Lopez i Ben Affleck
PATRIOT PICS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA PATRIOT PICS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
19. travanj 2024 11:28