Moderan i dinamičan

Johnny Depp se rješava stana u kojem je živio s Amber, zavirite u luksuzni penthouse

Dvoetažni stan smješten je u zgradi Eastern Columbia, ekskluzivan stan nalazi se u potkrovlju jednog od najistaknutijih povijesnih znamenitosti Los Angelesa

Zavirite u stan Johnnyja Deppa i Amber Heard u kojem su živjeli u centru Los Angelesa, luksuzan penthouse trenutno se prodaje za milijun i 765 tisuća dolara (više od 12 i pol milijuna kuna), zato su njegove fotografije procurile u javnost.

Penthouse je smješten u zgradi Eastern Columbia, ekskluzivan stan nalazi se u potkrovlju jednog od najistaknutijih povijesnih znamenitosti Los Angelesa. Stan na dvije etaže veličine je 165 metara kvadratnih, ima samo jednu spavaću sobu, dvije kupaonice, otvoren dnevni boravak i blagovaonicu.

image

Johnny Depp i Amber Heard živjeli su u luksuznom stanu u L.A. -u

SPLASH/PROFIMEDIA
image

Stan ima samo jednu spavaću sobu.

SPLASH/PROFIMEDIA

Minimalistički uređen, pun je zanimljivih arhitektonskih rješenja poput crnog stubišta koji s galerije vodi na krov zgrade na kojem se nalazi bazen, spa, zen vrt i fitness studio. Namještaj je biran u neutralnim bojama, a stan odlikuju iznimno visoki stropovi i veliki prozori kroz koje u njega dopire mnogo svjetla.

Prije razvoda od Amber, uz njihov osobni apartman, Johnny Depp je u toj zgradi posjedovao čak pet penthousea, no nakon razvoda 2016. glumac ih je prodao za 12.78 milijuna dolara.

image

Dvoetažni penthouse ima izlaz na krov.

SPLASH/PROFIMEDIA
image

Stan je uređen neutralnim bojama.

SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i: ‘Povremeni glumac‘ prekjučer se pojavio na TikToku, a već ima 7.4 milijuna pratitelja

Odustaje od odštete?

I posljednji od penthousea, onaj u kojem su dijelili život Depp sada prodaje, vijest o tome stigla je nakon pobjede u parnici, kojom je glumac iznimno zadovoljan. Porota je jednoglasno donijela presudu da je Amber Heard lažno oklevetala glumca s kojim je bila u braku dvije godine. Sudskom presudom određeno je da Johnny bivšoj supruzi mora isplatiti 2 milijuna dolara jer ju je njegov odvjetnik optužio da laže na sudu. No ona njemu mora isplatiti čak 15 milijuna.

Kako su Deppovi odvjetnici natuknuli holivudska superzvijezda možda neće tražiti isplatu silnih milijuna dolara od bivše supruge Amber Heard, tvrdeći da je glumac zadovoljan ovom svojom ‘potpunom pobjedom‘ kojom je očistio svoje ime.

image

Na vrhu zgrade nalazi se bazen i spa.

SPLASH/PROFIMEDIA

"Jasno je da ne možemo otkriti komunikaciju između odvjetnika i klijenta, ali kao što je gospodin Depp tvrdio, ovdje se nikada nije radilo o novcu. Tu je bila riječ o vraćanju njegove reputacije - i on je to učinio. To je bila potpuna pobjeda za Johnnyja", rekao je jedan od glumčevih odvjetnika, Ben Chew.

Linker
16. travanj 2024 19:51