Profimedia, Backgrid USA
nigdje mira

Još je u šoku: Miley Cyrus će put u Barcelonu pamtiti po krajnje neugodnom doživljaju

Glasoviti festival Primavera Sound koji se održava u španjolskom gradu Barceloni iznjedrio je i jedan nemili događaj u kojem je sudjelovala pjevačica Miley Cyrus koja je ostala u, najblaže rečeno, šoku.

Ovogodišnji boravak na Primavera Soundu definitivno neće ostati u najljepšem sjećanju 26-godišnjoj pjevačici Miley Cyrus. Njezini su obožavatelji "logorovali" ispred hotela u kojem je odsjela, a kad je sa suprugom, 29-godišnjim australskim glumcem Liamom Hemsworthom izašla na ulicu, nastao je kaos.

Fanovi su se pokušali što više približiti svojoj zvijezdi dok je napuštala hotelsku zgradu i proboj do njihovog automobila činio se nemoguć. Čak ni suprug koji je bio iznimno zaštitnički raspoložen nije mogao spriječiti jednog od nasrtljivih obožavatelja da je najprije ne pokuša uhvatiti za kosu, potom za gornji dio tijela, a na kraju ju je uspio zgrabiti za vrat pokušavajući je poljubiti. Zaštitari su kasno odreagirali, no u kritičnom su trenutku Miley u pomoć stigli i oni i suprug koji ju je uhvatio oko ramena i povukao u stranu. Sve zajedno nije dugo trajalo, no za pjevačicu i njezina supruga to je nemilo iskustvo bilo traumatično.

Kći poznatog country pjevača Billyja Raya Cyrusa za glumca Liama Hemswortha udala se prošle godine, tajno, na svomu imanju u Kaliforniji..

NEW YORK, NEW YORK - MAY 06: Miley Cyrus and Liam Hemsworth attend The 2019 Met Gala Celebrating Camp: Notes on Fashion at Metropolitan Museum of Art on May 06, 2019 in New York City. (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images)
Getty Images
Miley Cyrus i Liam Hemsworth

Linker
20. travanj 2024 08:39