Nije lako biti mama

Još se nije oporavila: Jedna od najljepših žena pati mjesecima nakon poroda, sad je otkrila da gubi kosu

Američka glumica Olivia Munn dirnula je fanove objavom u kojoj priznaje da joj se tijelo još uvijek bori s posljedicama poroda, poput pojačanog ispadanja kose, te otkriva da njezin sinčić, kojeg je dobila krajem prošle godine s partnerom Johnom Mulaneyjem, sjajno napreduje.

Kasnonoćni selfie glumice Olivije Munn i njezino priznanje kako joj se tijelo još uvijek bori s postporođajnim posljedicama poput pojačanog ispadanja kose, dirnuli su svakoga tko je na društvenim mrežama naišao na tu nevjerojatno iskrenu objavu. Kaže da je, naravno, presretna što je prošlog studenog na svijet donijela malenog Malcolma kojeg je dobila s partnerom, američkim komičarem Johna Mulaneyja, no majčinstvo nije jednostavno a još manje idilično, piše People.

Porod je, kaže, iskustvo koje ju je promijenilo na najljepši mogući način, njezin bebač sjajno napreduje, presladak je i ispunjava je srećom svaki put kad ga samo pogleda. U isto vrijeme, porod je zahtjevan zadatak nakon kojeg tijelu treba vrijeme da se oporavi.

Modna dizajnerica iz Los Angelesa, Amber Farr, htjela ju je ohrabriti malom šalom dajući joj na znanje da je bez obzira na sve, lijepa, mlada mama. "Možete li mi 'posuditi' svoju kosu iako na jedan dan?“, komentirala je ispod glumičine objave.

Čitajte i: Ozbiljno bolesna: Jedna od najljepših žena na svijetu još uvijek ne može doći sebi

Majčinstvo je težak posao

Olivia Munn odgovorila joj je u istom tonu:“Jeste li sigurni? Ispada u grudama? Dajte mi malo vremena da se kosa oporavi, pa ćemo se dogovoriti kad bude u boljem stanju“.

image

Olivia Munn rodila je u studenom 2021.

GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

U jednoj od svojih objava u sitne sate, pozirala je u zrcalu u sivoj trenirki s likom Mickey Mousea.

"Nosim istu trenirku već tri dana, a mislim da me je Malcolm malo zaprljao svojom kašicom,“ priznala je zvijezda filma X-Men: Apocalypse. Dodaje da se, kad pogleda svog dječaka zbog kojeg je budna do sitnih sati, rasplinu svi problemi. Ništa se ne može mjeriti s njegovim izrazom lica kad je gleda netremice, kao da želi reći: “Mama, uzmi me u ruke...“

Linker
20. travanj 2024 07:13