Nobičan trend!

Julia Fox otkrila tajnu zapažene kombinacije: Rekreirajte je u svega četiri minute

Glumičin nedavni outfit oduševio je mnoge pa je odlučila snimiti tutorial u kojemu govori kako doma napraviti traperice niskoga struka.

Glumica Julia Fox nedavno je zasjala u neobičnoj denim kombinaciji: nosila je odrezane traperice niskoga struka, a odrezani, gornji dio traperica iskoristila je kao top. Kombinaciju koju je uspjela kreirati od samo jednog odjevnog komada upotpunila je čizmama od trapera i jeans torbom s potpisom Alexandera Wanga, skrojenom od - traperica.

S obzirom na to da je sama Fox osmislila kombinaciju za koju je žrtvovala traperice, glumica je s pratiteljima podijelila jednostavan tutorial na svome Instagram profilu.

image

Glumica Julia Fox nedavno je zasjala u neobičnoj denim kombinaciji.

RACHPOOT.COM/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Na jednostavan je način razložila čitav proces pretvaranja visokostrukiranih traperica u one niskoga struka.

Najprije je uzela traperice visokoga struka te ih označila sa svake strane. Glumica se zatim svukla te u donjem rublju počela rezati struk hlača i pjevušeći došla do gotovoga proizvoda. Čitav joj je proces oduzeo samo četiri minute, a pokazala je kako doći do ovosezonskog trendi komada.

Čitajte i: Julia Fox o vezi s Yeom: ‘Dala sam sve od sebe... izgubila šest kila pokušavajući‘

Ipak, ovo nije prvi put da imamo prilike vidjeti traperice odrezanog struka, s obzirom na to da je glazbenica Mariah Carey istu stvar učinila prije snimanja spota za pjesmu Heartbreaker. Njezin je look iz spota uskoro postao ikonski, a mnogi su ga fanovi rekreirali. S obzirom na pozitivne komentare Julijinog četverominutnog tutoriala, čini se kako će mnogi pratitelji popratiti ovaj trend.

Linker
24. travanj 2024 06:53