Pomaknuo granice

Jure Brkljača na tragu novog klasika: Mladi glazbenik uvjeren da je konačno pronašao ono nešto

U videospotu za pjesmu ‘Ostani tajna moga života‘, Jure Brkljača pjeva mladoj Nuši Prižmić.

Dvojac koji iza sebe ima niz uspješnih hitova, i ovoga puta nas nije razočarao. Riječ je o novoj ljubavnoj baladi 'Ostani tajna moga života' u izvedbi Jure Brkljače, iza koje autorski stoji Miroslav Rus. Nakon uspješnica kao što su "Ne postojim kad nisi tu", "Ovo je istina", "Lipa" i "Znao sam", ovo je stepenica više i lijepa nadogradnja već postojeće suradnje.

"Zadovoljstvo je obostrano, Jure je još jednom pomakao granice od mladog i novog ka zrelom", rekao je Miroslav Rus. Napomenuo je i vrlo uspješnu suradnju sa aranžerom Josipom Cvitanovićem koji je svojom pojavom obogatio ono što Rus zove svojim timom.

Pogledajte video

Čitajte i: Jure Brkljača novom pjesmom i spotom 'Znao sam', ispunio želju Kristini iz SOS Dječjeg sela Lekenik!

Čitajte i: Kao da je znao što će biti... Pjesme našeg poznatog hitmejkera kriju zanimljiva proročanstva

Novi klasik

"Vjerujem da bi 'Ostani tajna moga života' mogla postati svojevrstan klasik, kao i to da će zasigurno ostaviti pečat na mojoj karijeri", rekao je Jure.

"Želim se zahvaliti Miroslavu Rusu kao i dirigentu Josipu Cvitanoviću na aranžmanu", dodao je Jure.

Kao i svaku pjesmu, tako i ovu glazbenu priču prati video uradak u kome se, uz Juru Brkljaču, pojavljuje i lijepa Nuša Prižmić koja je svojom pojavnošću oduševila cijelu ekipu video spota, pa tako i samog Juru.

01 - Modified: 2021-06-24 07:40:18 - Feat.: 1 - Title: Ispovijest Jure Brkljače: Otišao je u Legiju stranaca, no zbog zdravstvenih problema morao je odustati
01 - Modified: 2021-06-24 07:40:18 - Feat.: 1 - Title: Ispovijest Jure Brkljače: Otišao je u Legiju stranaca, no zbog zdravstvenih problema morao je odustati
Linker
23. rujan 2022 21:53