Goran Višnjić i supruga Eva
 Nate Beckett / Splash News
OBITELJ NA OKUPU

Kako li su samo porasli mališani Eve i Gorana Višnjića!

Nemamo često priliku u javnosti vidjeti obitelj Višnjić na okupu, no, Goran, njegova supruga Eva i njihovo troje dječice imali su divan i plemenit obiteljski izlazak koji se ukazao kao odlična prilika za savršenu obiteljsku fotografiju.

Naš proslavljeni glumac sa stalnom adresom u Los Angelesu poznat je kao zagovaratelj prava životinja, a njegova supruga Eva na tom je području izuzetno aktivna te se i javno deklarirala kao veganka. Par želi i svojoj djeci usaditi ljubav i poštovanje prema životinjama, pa se humanitarno događanje losanđeleškog skloništa za mačke pokazalo kao idealna prilika za obiteljsko druženje.

Na večeri su se prikupljale donacije za napuštene i ozlijeđene mačke Los Angelesa, a bračnom paru Višnjić na Goranovom se Instagram profilu zahvalila i sama organizacija, napisavši u komentaru koliko cijene i zahvaljuju na njihovom dolasku.

U komentarima se oglasila i Eva Višnjić, šaljivo komentirajući kako bez cipela s potpeticom djeluje kao još jedno Goranovo dijete.

Obiteljska fotografija prikazuje ponosne roditelje koji su zablistali uz svoje troje dječice. Eva i Goran prije sedam godina postali su roditelji malenog Tina, kojeg su odlučili posvojiti. Nekoliko godina kasnije, 2011., odlučili su se na drugo dijete te uz pomoć surogat majke dobili sina Viga Lea, a dvije godine kasnije par je posvojio četverogodišnju djevojčicu Sofiju Vivien.

Koliko uživa sa svojim mališanima, Goran često pokazuje i na društvenim mrežama:

Our aluminum hats are in the car...

A post shared by Goran Visnjic (@goran_visnjic) on

Linker
18. travanj 2024 17:56