čista romantika

Kakva idila u Dubaiju: Trudna Maja Šuput pozira na pješčanoj plaži dok joj suprug ljubi trbuh

Pjevačica je na svom Instagram profilu otkrila kako se sa suprugom tijekom prosinca otisnula u toplije krajeve na njihovo posljednje putovanje u dvoje.

"Povratak u naš izolacijski odmor. Prosinac 2020. Početkom prošlog mjeseca, dakle prije Božića i puno prije potresa, otisnuli smo se na posljednje putovanje udvoje. Kako ne mogu zakinuti svoje vjerne Instagram pratitelje za ovaj plus size beach body i zapravo za cijelu trudničku avanturu na pijesku vodim vas na virtualno putovanje.Jutra počinju s plažom, gdje kroz laganih 28 stupnjeva Celzijusa puse blagi povjetarac i tatinim poljupcima u moj tobolac koji priča pišonji kako je brzo s nama", piše Maja Šuput Tatarinov (41) uz fotografiju s plaže na kojoj pozira u kupaćem kostimu. Na pješčanoj plaži suprug Nenad Tatarinov kleči ispred nje i ljubi joj trbuh, a ona je dodala: "Ako mislite da je tu trbuh velik, trebate me vidjeti sad nakon mjesec dana”.

Vrckavu pjevačicu ni trudnoća uslijed pandemije nije spriječila da uživa u životu punim plućima. Osim što je prihvatila voditeljsku palicu u showu Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato", pohvalila se kako je protekli vikend provela u Firenci gdje je spojila ugodno s korisnim jer je bila na poslovnom putovanju, a hladni zagrebački prosinac zamijenila je visokim temperaturama u Arapskim Emiratima.

Sada, u posljednjem tromjesečju u potpunosti će se posvetiti uređenju dječje sobe za malog princa koji stiže u ožujku, a nedavno je otkrila kako je napravila plan sa suprugom: on će mališana čuvati preko vikenda kada ona ima gaže, a ona će mu u potpunosti biti posvećena ostalih dana.

Sa svojim fanovima na Instagramu dijeli apsolutno sve: od 4D slika djeteta s ultrazvuka, trudničkih vježbi, a nedavno je pripremila pravi show kada je snimila video s otvaranjem kutije s balonima koji su otkrili djetetov spol.

Linker
23. travanj 2024 14:08