svaka čast

Kakva kraljica! O potezu Doris Pinčić dugo će se pričati, ostavila je Prokurative bez teksta

Boris Rogoznica nastupio je na 61. Splitskom festivalu, gdje se kao voditeljica našla njegova bivša supruga. Iako se pričalo da će Doris Pinčić izbjeći najavu bivšeg partnera - to se nije dogodilo.

Danima se pisalo kako je voditeljica Doris Pinčić zatražila od HRT-a da umjesto nje, Duško Ćurlić i Jelena Glišić na 61. Splitskom festivalu najave njezinog bivšeg supruga Borisa Rogoznicu, to se nije dogodilo. Doris Pinčić taj je zadatak odradila profesionalno - i sama!

image


NIKOLA VILIC/CROPIX

Među 25 izvođača na finalnoj večeri 61. Splitskog festivala, nastupio je i Boris Rogoznica, koji je predstavio pjesmu "Nitko kao ti". Program je, uz Duška Ćurlića i Jelenu Glišić, vodila Doris Pinčić. Već dobro poznati i publici omiljen voditeljski trio objavio je sjajan posao, a Doris je zbog svog poteza zaslužila dodatno priznanje.

Čitajte i: Susret Doris Pinčić i Borisa Rogoznice na Prokurativama: Kad kamere nisu ‘gledale‘, bivši supružnici razmijenili su par riječi

Čitajte i: Boris Rogoznica i Doris Pinčić srest će se na Splitskom festivalu: ‘U smirenoj sam fazi života, nema treme‘

Čitajte i: Elegancija na Prokurativama: Doris Pinčić pažnju je privlačila u luksuznoj haljini, a jedan detalj otkrio je njezinu vitku liniju

image
Doris Pinčić mogla je posao najave bivšeg joj supruga prepustiti kolegama - Jeleni Glišić i Dušku Ćurliću, no to nije napravila.
NIKOLA VILIC/CROPIX

Privatnu situaciju stavila je sa strane i najavila čovjeka s kojim je godinama bila u braku. Splitska publika to je znala cijeniti, Prokurativama se prolomio veliki pljesak nakon što je Pinčić najavila svog donedavnog supruga.

image
Boris Rogoznica na Splitskom festivalu nastupio je sa singlom 'Nitko kao ti'.
TOM DUBRAVEC/CROPIX
Linker
20. travanj 2024 14:53