Modni svijet pod nogama

Kamala Harris dirljivom objavom pohvalila pokćerku: ‘Nastavi sanjati i ne postoji ono što ne možeš postići‘

Pokćerka prve potpredsjednice Amerike završila je važnu fazu svog školovanja, ponosni roditelji pohvalili su se tim postignućem i poželjeli joj sve najbolje.

Ovog vikenda bilo je razloga za veliko slavlje u obitelji američke potpredsjednice Kamale Harris, političarka se o svemu oglasila na službenim profilima društvenih mreža. Harris je odala počast svojoj pokćerki Elli Emhoff, povodom završetka prestižne dizajnerske škole Parsons School of Design u New Yorku.

"Čestitke našoj kćeri Elli na njenoj diplomi. Tako sam ponosna na tebe. Nastavi sanjati s ambicijom i ne postoji ono što ne možeš postići. Voli te Momala", napisala je Kamala uz zajedničku fotografiju.

Na fotografiji Ella i Kamala poziraju zagrljene i nasmijane od srca. Emhoff je za tu važnu priliku odijenula chic cvjetnu haljinu brenda The Vampire’s Wife, iza kojeg stoji Susie Cave, supruga slavnog Nicka Cavea. Kamala nije bila ništa manje svečana, u kompletu boje vina preko haljine, savršeno je iznijela i kaputić u istoj nijansi.

Čitajte i: Kamala Harris još uvijek za njom pati: ‘Znam da predsjednik i prva dama razumiju tu bol‘

Njeno vrijeme tek dolazi

Ovaj veliki životni trenutak svoje kćeri, obilježio je i Douglas Emhoff, on je na Twitteru objavio ffotografiju s kćeri koja je na sebi imala studentsku togu, koju su Ella i njeni kolege nosili na svečanoj ceremoniji.

"Draga moja Ella, tako smo ponosni roditelji. Toliko te volimo i veselimo se svemu što ćeš napraviti u budućnosti. A svim drugim diplomcima klase 2021., šaljem velike čestitke!", napisao je ponosni drugi gospodin Amerike.

Iako je tek sad diplomirala u prestižnoj modnoj školi, ova 21-godišnjakinja već je pokorila modni svijet. U siječnju je potpisala ugovor s prestižnom agencijom IMG Models, što joj je donijelo angažmane s uglednim kućama poput Proenza Schouler te Puppets and Puppets. Osim karijere modela, Ella je ostavila trag i svojim dizajnom, nakon što se saznalo da je haljinu s inauguracije dizajnirala zajedno s Batshevom Hay. Jasno je da za ovu mladu damu uspjeh tek dolazi.

Linker
19. travanj 2024 00:44