Kim Kardashian i Kanye West 

 JEAN-BAPTISTE LACROIX/AFP/PROFIMEDIA
ne odustaje

Kanye priznao da je javno osramotio Kim: Političko podržavanje Trumpa koštalo ga je braka koji sada želi spasiti

‘Dragi bože, oprosti mi što sam nosio crvenu kapu‘, nastavio je u videu referirajući se na republikansku kapu s poznatim logom Donalda Trumpa ‘Make America Great again‘.

‘Dragi bože, oprosti mi što sam nosio crvenu kapu‘, nastavio je u videu referirajući se na republikansku kapu s poznatim logom Donalda Trumpa ‘Make America Great again‘.

Poznati reper Kanye West (44) koji se prošle godine kandidirao za predsjednika SAD-a, sad je priznao da je podržavanje Donalda Trumpa loše utjecalo na njegov brak s Kim Kardashian. No, priznanje javnosti da je njegova supruga razmišljala o pobačaju kad je bila trudna s njihovom prvom kćerkom North bila je kap koja je prelila čašu.

Kim se osjećala javno osramoćenom, a otad je brak imao sve manje šansi za uspjeh, prenosi BuzzFeedNews.

U veljači je podnijela papire za razvod nakon sedam godina provedenih u braku u kojem je s reperom dobila četvero djece. Kao razlog prekida, navela je nepremostive razlike.

Kanye koji je službeno promijenio ime u Ye, za Dan zahvalnosti je snimio video u kojem obožavateljima opisuje kako se osjećao u vrijeme prekida, a sebe smatra krivcem za raspad braka.

image

Kim Kardashian i Kanye West

ANGELA WEISS/AFP/PROFIMEDIA

Čitajte i: Ne planira odustati od bivše supruge: Kanye West otišao korak dalje pa je objavio fotografiju kojom je mnoge iznenadio

U videu kojeg je nazvao "Molitva za Dan Zahvalnosti" obratio se svojoj obitelji, fanovima i hejterima naglasivši kako su mu djeca North (8), Saint (5), Chicago (3) i Psalm (2) najveće blago. "Jedino o čemu razmišljam svaki dan je kako se ponovno ujediniti sa svojom obitelji, boli me kada gledam Sainta koji je toliko sličan meni. Zbog toga želim da ponovno postanemo obitelj", rekao je Ye.

Svoj republikanski imidž i političko podržavanje Trumpa smatra najvećim krivcima za raspad svog braka.

U to vrijeme, Kim je na Twitteru podržala svog supruga kojega je društvo demoniziralo zbog njegovih postupaka napisavši da je Kanyeu prije dvije godine dijagnosticiran bipolarni poremećaj koji bi mogao biti uzrokom njegovog ponašanja.

Želi spasiti brak

U svom jedinom političkom obraćanju za vrijeme svoje kandidature prošle godine, u govoru protiv pobačaja u Sjevernoj Karolini rekao je: "Otac je želio da moja majka pobaci, ali mi je ona spasila život" te nadodao briznuvši u plač: "Skoro sam ubio svoju kćerku".

"Dragi bože, oprosti mi što sam nosio crvenu kapu", nastavio je u videu referirajući se na republikansku kapu s poznatim logom Donalda Trumpa 'Make America Great again'.

Kanye je rekao da je jedino što mu je otac poručio poslije njegovog govora bilo: "Sine, sljedeći put napiši svoj govor".

Čitajte i: Kad ništa drugo ne pomaže Kanye West smislio prepreden plan: 'Bog će me opet ujediniti s Kim'

“Pio bih alkohol da ne osjećam stres”, rekao je Kanye. “Pijenje je utjecalo na moje zdravlje i zdravlje ljudi oko mene, jer sam već imao problema, a to ih je samo pojačalo.” Kanye je također otkrio da je nepropisno uzimao propisane lijekove, zbog čega je imao osjetljive epizode u prošlosti. Poslije manične epizode 2016. godine stavljen je pod jake lijekove.

Cijeli govor održao je dan nakon govora na godišnjem događaju Dana zahvalnosti misije Los Angelesa, gdje je otkrio da vjeruje da će Bog njega i Kim uspjeti ponovno spojiti, a svoju će bolest ovoga puta staviti pod kontrolu.

Linker
26. travanj 2024 15:14