Getty Images
NEVOLJE SLAVNOG REPERA

Kanye West je završio u bolnici zbog 'teškog poremećaja spavanja'

Nakon niza različitih ispada slavni reper Kanye West je hospitaliziran "zbog vlastite sigurnosti", a dijagnoza koja je za sada izišla u javnost je "teški poremećaj spavanja".

Poznati reper i suprug sveprisutne Kim Kardashian prvo je otkazao nastavak svoje "Saint Pablo" turneje nakon koncerta u Sacramentu u ponedjeljak. Ondje je njegov koncert trajao svega trideset minuta, ali mu je uslijedila poduža tirada u kojoj je napadao sve i svakoga, na meti su mu se našli Facebook, Hillary Clinton, ali i kolega te nekadašnji prijatelj Jay-Z. U jednom je trenutku čak izjavio da je Jay - Z bio angažirao plaćenike da ga ubiju.

West se u međuvremenu nije pojavljivao u javnosti, samo je na vlastitom Instagram profilu postavio 99 fotografija različite odjeće, ali sada NBC News javlja da je na promatranju u bolnici u Los Angelesu. Navodno je liječnik koji ga je došao pregledati zaključio da je stanje toliko ozbiljno da mora u bolnicu, ali glazbenik se opirao pa su ga svezali i odveli na silu. Kao razlog hospitalizacije za sada se navode problemi s nesanicom.

Reper, koji je i inače bio poznat po ekscentričnom ponašanju i bizarnim ispadima, u nekoliko se pjesama referirao na vlastito mentalno zdravlje.

Linker
25. travanj 2024 11:22