Profimedia, Xposurephotos
TREĆA SREĆA

Kao grom iz vedra neba: Robin Wright se udala u Francuskoj, odala je kći

Glumica Robin Wright i Clément Giraudet, menadžer za VIP klijente u Saint Laurentu, viđeni su prvi put zajedno u javnosti u rujnu 2017. godine, a nakon strastvenog odmora u Italiji na Capriju, odlučili su se vjenčati u krugu obitelji i prijatelja.

Zvijezda serije "Kuća od karata" Robin Wright, (52), udala se ovog vikenda na "ultra-tajnoj ceremoniji" za svog mlađahnog dečka Clémenta Giraudeta, donosi Vogue Paris.

Njezina kći Dylan podijelila je videozapis gostiju koji plešu na onome što izgleda kao prijem u La Roche-sur-le-Buisu (područje Provence u jugoistočnoj Francuskoj), a svoj post naslovila je "Weddin' vibes". U njemu su svi uzvanici odjeveni u boho stilu.

Weddin vibes

Objavu dijeli Dylan Penn (@iamdylanpenn)

Ne zna se točno koliko godina ima mlađahni izabranik slavne glumice, no poznato je da je studirao do 2008. godine zbog čega se pretpostavlja da je sad u svojim tridesetima, a prije zaposlenja u kući Saint Laurent odradio je pripravništvo u kući Dior te radio za brend Balmain.

Robin Wright je bila udana za Dana Witherspoona od 1986. do 1988. godine, a od 1996. do 2010. godine bila je u braku s kolegom glumcem Seanom Pennom s kojim ima sina Hoppera (24) i kćerku Dylan (26). Nakon toga je bila u vezi sa zvijezdom 'X-Mena' Benom Fosterom, s kojim se zaručila u siječnju 2014. Razišli su se u studenom i pomirili dva mjeseca kasnije da bi konačno prekinuli u kolovozu 2015. godine.

Linker
18. travanj 2024 03:25