Isplatilo se čekati

Kao iz bajke: Slavni nogometaš oženio dugogodišnju djevojku na plaži, u fotke ćete se zaljubiti

Vratar engleske nogometne reprezentacije po drugi put se vjenčao sa svojom ljubavi iz mladosti, prvi puta imali su skromnu ceremoniju zbog pandemije, ali zato su si dali oduška sada, kada je to bilo moguće.

Mnogi parovi današnjice doživjeli su sličnu sudbinu, iako su htjeli vjenčanje, zbog pandemije Covida-19 nisu mogli napraviti slavlje kakvo su htjeli. Engleski nogometaš Jordan Pickford i njegova odabranica Megan Davison više su od dvije godine čekali da si prirede vjenčanu ceremoniju kakvu su zamislili. Par se civilno vjenčao u ožujku 2020., iako tada nisu mogli prirediti raskošno slavlje, sada su potvrdili da u dočekali svoju vlastitu bajku. Vjenčanje iz snova priredili su na predivnoj pješčanoj plaži na Maldivima, okruženi samo nekolicinom svojih voljenih.

Golman engleske reprezentacije i kluba Everton i njegova supruga otkrili su kako se ‘isplatilo čekati‘ kada su konačno objavili niz fotografija na kojima je zabilježeno kako su bračne zavjete izrekli okruženi neizrecivom ljepotom. Otkrili su da je vjenčanje bilo 18. lipnja, dok su vijest o njemu podijelili tek sada.

Ovo njihovo drugo vjenčanje priredili su na sprudi od bijelog pijeska, okruženog tirkiznim morem. Par je stajao na bijelom podiju ukrašenom ružičastim ružama, a sveukupno 13 gostiju gledalo ih je s postavljenih stolica.

Na jednoj fotografiji par pleše na plaži izmjenjujući zaljubljene poglede, a na drugoj se vidi da je veliku ulogu u ceremoniji imao i njihov trogodišnji sinčić Arlo.

image

Megan i njihov sin Arlo

ALAMY/PROFIMEDIA

Čitajte i: Duje Čop postao otac! Njegova supruga otkrila nježno ime koje su dali kćeri

Mladenka je blistala u romantičnoj haljini sirena kroja, izrađenom od delikatnih materijala, tila i čipke. Poluprozirni korzet čini gornji dio haljine, a nježni volani krase njen donji rub, romantične lokne ukrasila je i dugim velom. Mladoženja je također bio odjeven u bijelo. Klasično trodijelno odijelo ukrasio je bež leptir mašnom i smeđim mokasinama.

Romantični mladenci nisu mogli sakriti osmjehe s lica, a kako i bi kada su jedan od najljepših dana u svom životu priredili u pravom raju na zemlji. "Isplatilo se čekati za najčarobniji dan s mojom srodnom dušom", napisao je 28-godišnji nogometaš i potpisao ih kao "The Pickfords".

image

Jordan tješi Megan nakon što je Engleska reprezentacija izgubila od Hrvatske na SP u Rusiji 2018.

ALAMY/PROFIMEDIA

Par je u vezi od mladosti, zajedno su bili i u Rusiji na Svjetskom prvenstvu, a kada je Hrvatska pobijedila Englesku, Jordan je morao tješiti tužnu Megan.

Linker
25. travanj 2024 18:40